Taas löytyi uusi kiva treenipaikka : )
Ensin kierrettiin Huiman kanssa kenttä ympäri, ja sitten aloitettiin tekemällä neljä liikettä palkkaamatta ja kehumatta. Puskat kiinnostivat Huimaa kovasti, mutta onneksi myös tokoilu sai suosiota osakseen...

Liikkeestä istumisella aloitettiin, sitten luoksetulon pysäytys (sekä käsimerkki, että suullinen - ok), liikkeestä seisominen (vaati kaksi käskyä perusasentoon kun puskassa oli just jotain tosi mielenkiintoista), ja seuraamista (välillä vähän liiankin innokasta, välillä keskittyminen herpaantui).

Huima osasi jo oikein hyvin odotella bonuspalkintoaan, ja teki iloisesti töitä ilman palkkaa. Joka liikkeen jälkeen se oli vähän niin kuin valmiusasemissa syömään, mutta ruokapurkki kentän laidalla ei häirinnyt kumminkaan sen tekemisiä.

Sitten otettiin pari liikettä vielä palkkaamalla. Ruudusta aloitettiin, Huima loikki vauhdilla ensin muutaman metrin päässä ruudusta olevalle oranssiksi maalatulle kivelle, josta jatkoi hiljentämättä ja häntä tötteröllä sivukautta ruutuun ja sukkapallon kimppuun. Toinen toisto vielä, tämä ok. Ruutu on Huimasta maailmankaikkeuden kivoin tokoliike.

Päälle vähän seuraamista sukkapallon kanssa, lyhyitä vauhdikkaita pätkiä. Lelun kanssa Huiman seuraaminen on vähän turhan innokasta ja huolimatonta, mutta jotain pitäisi tehdä kun se on välillä myös kovin epävarmaa. Mielummin huolimatonta ja innokasta kuin väljää ja epävarmaa.

Helteiselle kelille oikein kiva treeni, ja mukavan häiriöinen (ne puskat!) uusi treenipaikka : )

Kotona otettiin vielä muutama toisto tunnaria. Epävarmaa se on tämäkin, mutta kunhan Huima malttaa mielensä, niin oikea yleensä löytyy. Tässä vaiheessa se tahtoo vielä nostella melkein kaikkia kapuloita, mutta eiköhän se jää pois kun saadaan lisää varmuutta..?