Tänään oli ryhmätreeneissä hiljaista, Huiman lisäksi paikalla oli vain Roni.

Alkuun otettiin paikallamakuu, johon tulivat myös Hekla ja Onni. Otin (tiedä sitten oliko viisasta tai ei) Huiman riviiin muiden kanssa,  jätin ruokapurkin "kehän" reunalle ja menin piiloon muiden kanssa. Huima makasi ihan hiljaa parin minuutin ajan, tosin piilosta tullessa se haisteli vähän maata. Eli ei se vieläkään purkkia tuijottele. Vapautus sitten purkille niin että vein sen hihnassa, siinäkin se pysähtyi haistelemaan maata, mutta voi olla kyllä että se ei ihan vielä luottanut siihen että ruokapurkki on palkkana.

Sitten aloitettiin seuraamisella ja ruudulla niin, että ensin vietiin yhdessä lelu ruutuun, sitten otettiin aika pitkä pätkä ohjattua seuraamista, ja palkaksi lähetettiin koira ruutuun. Aluksi seuraaminen oli vähän innotonta, mutta aika pian Huima pääsi makuun. Ruutuun lähetys vikasta perusasennosta meni myös tosi kivasti, ja pupu oli mieluinen palkka. Tämmöisiä liikkeiden ketjuttamisia pitäisi ottaa useammin, se taisi olla hauska juttu Huimasta.

Sitten otettiin tunnaria viidellä kapulalla; ensin pari kertaa niin, että oman päällä oli nami, ja viimeiseksi ilman namia. Huima haisteli ensin namin, söi sen, haisteli taas kapuloita, ja molemmilla kerroilla annoin sille lisäkäskyn että toi oman. Ensi kerralla pitää antaa sen tehdä rauhassa hommia, eikä puuttua siihen. Kolmas kerta ilman namia menikin sitten loistavasti, ensimmäinen kerta kun näytti sille, että Huima tajuaa homman kun kapuloissa on liikkeenohjaajan haju! Huima haistoi ensin kolmea kapulaa, tuli oman kohdalle, ja varman näköisesti valitsi sen. Eikä edes purrut tuodessaan  : D

Lopuksi Anne auttoi kaukojen kanssa palkkaamalla sivulta. Ensin jokunen istu-maa, ja lopuksi maasta seisomaan. Huima tykkää  : )  Tosin se näytti välillä vähän sille, että Anne oli ihan liian hidas tunkemaan sitä makkaraa suuhun, Huimalla oli kiire.

Sitten otettiin itseksemme vielä vähän luoksetuloa, ensin nameja heittämällä ketjussa vähän lähempää, ja lopuksi toisella iltaruoan puolikkaalla täydestä matkasta. Ekan kerran sujui aika hyvin suullisella käskyllä, Huima liikkui ehkä koiranmitan, mutta se tulikin hyvällä vauhdilla.

Treenit siis sujuivat oikein hyvin, vaikka ei Huima nyt varsinaisesti intoa puhkunut. Täytyy sen suhteen vaan odotella syksyä..? Tänään se oli kumminkin ihan iloinen ja suht reipas, ja varsin tyytyväinen omiin onnistuneisiin suorituksiinsa :o)