Käytiin Kypärällä pyöräilemässä, ja Huima oli ihan mahdottoman hyvällä tuulella kun pääsi vihdoinkin kunnon lenkille (emännän selällä ei pahemmin vielä lenkkeillä).
Huima pompotteli rannassa olevan pöydän päällä, ja törkeästi sitten käytin tilaisuutta hyväksi ja harjoiteltiin samalla vähän kaukokäskyjä. Ensimmäistä kertaa tehtiin kaikki vaihdot kunnon välimatkalla, ja kun pöydän reunalla ei muita vaihtoehtoja ollut, niin nappiin meni. Sivistymätöntä toimintaa, mutta jos homma pelittää niin voidaan vähän sikaillakin.

Paikallamakuuharjoituksia ollaan nyt tehty niin, että ruoka on jaettu kahteen kippoon jotta saadaan tehtyä kaksi harjoitusta peräkkäin. Huima ei taida ihan vielä ymmärtää ideaa, mutta eiköhän se tästä lähde. Ainakaan se ei ole kotipihalla maatessa enää vinkunut yhtään. Muutama kerta ollaan otettu jo niin, että käväisen piilossa, mutta ongelma on edelleen se, että Huima ei keskity purkkiin.

Lenkeillä ollaan otettu vähän seuraamista ja luoksetuloja. Huima on kai sen verran tekemisen puutteessa raihnaisen emäntänsä kanssa, että tarjoaa aika paljon itse seuraamista.