Käytiin "epävirallisissa lappalaiskoirien omatoimitreeneissä" Halkian koululla. Kovasti Huima odotti Hukankin tulevan, mutta ainoa Huimalle tuttu koira paikalla oli Tiitu. Parkkipaikalla Huima oli ihan tohkeissaan koirista, mutta kentälle päästyä ne eivät enää häirinneet. Ainoa noteeraamisen arvoinen häiriö oli Mira-ihmislapsen vinkumisesitys  :o)

Huiman kanssa otettiin ensin yksittäisinä liikkeinä ohjattu nouto (3x; toisella meinasi ottaa keskimmäisen, onneksi se oli painava metalli.) Ruutu (juoksi ensin vähän vinoon ylimääräiselle tötterölle, mutta korjasi matkalla hyvin), tunnari (ekalla yrittämällä nosti oman mutta lähti tuomaan väärää, muut kaksi meni hyvin).

Pienen tauon jälkeen otettiin jokunen liike putkeen. Kehuin Huimaa pari kertaa kesken liikkeenkin, mutta namia tai lelua ei käytetty. Aluksi seuraamista, se menee kyllä paremmin kun kiinnitän huomion siihen että en jyrää Huimaa vasemmalle. Sitten liikkeestä seis, istu, maa; ok. Vähän lisää seuraamista ja Cesar-purkille.

Lopuksi otettiin vielä paikallamakuu, olisiko ollut parisen minuuttia. Menin suoraan piiloon, kurkistelin sieltä aina välillä ja tuntuikin että Huima olisi vähän enemmän alkanut katselemaan piiloon päin. Huima vilkuili mutta oli muuten aika rauhallinen, takaisin palatessa se tosin haukotteli, joten jotenkin sitä varmaan vähän ahdistaa.

Kivat treenit, harmi kun ei pariin viikkoon päästä.