Hellettä, treenien loppupuolella alkoi taas ukkostaa. Ei Huima tänään ainakaan ukkosesta ollut millänsäkään, välillä vähän kuunteli pää kallellaan. Helteellä Hui ei ole kyllä ihan parhaimmillaan, mutta aika kivasti se jaksoi läähätyksen lomassa tokoillakin.

Aloitettiin paikallamakuulla – tänään ei sitten voitukaan mennä riviin makoilemaan kun meillä on nyt se purkkisysteemi käytössä. Oltiin sitten sivummalla, ja otettiin lyhyt paikallamakuu josta palkkana kaksi siipeä, eli puolet iltaruoasta. Aikaa oli varmaan se sama 15 sekuntia kuin eilenkin, ja johan Huima ehti vähän vinkaisemaan.

Sitten otettiin istumista niin, että olin piilossa vähän aikaa ja jätin sinne palkaksi namipurkin. Kaksi toistoa, molemmat meni hienosti, ja Huima osasi heti lähteä etsimään palkkaa piilosta.

Luoksetuloa makkaraa heittämällä; ei otettu täyttä matkaa, lyhyemmältä matkalta aika hyvä, ja Huima tuntuu tykkäävän että otetaan monta peräkkäin ikään kuin leikkinä.

Sitten käytiin vielä istumassa rivistössä muiden kanssa. Kävin kopissa piilossa, eli matka piiloon piteni. Vajaa puoli minuuttia piilossa, välipalkka, ja vielä vähän istumista. Korvat sojottivat niin epämääräisesti että Anne oli huolissaan, mutta kyllä se istumassa pysyi ;-D

Päivän ohjatut liikkeet olivat ruutu ja kaukot, ja Huiman vuoro oli ensimmäsenä.
Huima ei nähnyt kun Anne vei pupun ruutuun, mutta lähti suoraan ja rivakasti, ja jäi myös ruutuun järsimään lelua. Toinen toisto vielä niin, että Anne heitti pupun kun Huima oli pysäytetty ruutuun seisomaan. Tosi nätti  : )

Kaukoja sitten eilen vinkatulla tavalla, eli Anne palkkasi vasemmalta puolelta. Ensin vähän lähempää, sitten vähän kauempaa, ja taas seisominen vähän lähempää. Toimii!

Lopuksi otettiin Huiman kanssa vielä metallia – ensin juoksenneltiin pitkin kenttää kapulan kanssa, ja päälle otettiin kokonainen hyppynouto metallilla (ilman sivulletuloa), ja sitten vielä vauhdikkaampi hyppynouto ilman luovutusta. Ja ihan yhtä hyvin sujuu kuin puisellakin!

Vielä vähän kaukoja seisomisella, pätkä seuraamista ja loppupalkka. Loppupalkan päälle piti sitten vielä kokeilla paikallamakuuta kun makkaraa oli reilusti jäljellä. Palkkapurkki muutaman metrin päähän, itse siitä muutaman metrin päähän, aikaa max se 15 sekuntia ja vapautus. Nyt oli Huimakin hiljaa.

Kiva että saatiin eilisen päälle näin kiva treeni – täytyy nyt vaan olla varovainen Huiman kanssa, jos sillä on meneillään taas joku ihmeen lällärikausi.