Ennen treenejä alkoi rivakka vesisade, ja sadetta kesti treenien loppuun saakka. Huima oli oikein innokas tokoilija tänään, sade haittasi sen verran että korvia piti pitää lintassa.

Aloitettiin niin että jokainen sai tehdä itsekseen muutaman liikkeen kokeenomaisesti palkkaamatta. Huima teki noudon, liikkeestä istumisen, seuraamista ja kaukot. Liikkeestä istumisessa Hui nousi nuuskimaan ennen kuin ehdin takaisin, lähellä luoksetuloa treenaava pari taisi sen verran häiritä. Otin perään toisen kerran, se oli ok.

Iltaruoan jälkeen jatkettiin ottamalla luoksetulon pysäytyksiä. Kerrankin vauhti oli hyvä ja pysähdykset tosi napakoita! Matka ei ollut täysi, mutta tästä on hyvä jatkaa. Toimiikohan se sitten kumminkin lelupalkalla paremmin?

Paikallamakuussa toisella puolella oli Petu ja toisella joku vieras belggarinarttu. Perusasennosta Huima livisti ylös haistelemaan narttua (no ei se lähelle mennyt), ja ajattelin että jätän tältä päivältä piiloon menemisen. Huima vinkui vähän, liekö syynä se että Huimalla olisi ollut parempaakin tekemistä kuin maata vesisateessa tyhjän panttina. Petu nousi muutamaan otteeseen istumaan, siitä  ja sen korjaamisesta Hui ei häiriintynyt yhtään.

Sitten otettiin  Annen ohjaamana liikkeestä istuminen ja askelsiirtymisiä. Siirtymisten alkajaisiksi Huima bongasi rinteestä pupun hajun, sain sen onneksi nopeasti takaisin ruotuun.

Itsekseen otettiin vielä ihan lyhyitä seuraamispätkiä (olipa kivaa!), kapulan luovutusta ja muutama edestä sivulle siirtyminen. Sitten vielä pari maasta seuraamaan lähtemistä, se on edelleen sen verran hidas että pitäisi jotain keksiä siihen.

Lopetettiin tunnariin. Ekalla kerralla kokeiltiin auttaako härkkimisiin se että ensin tuodaan vaan se yksi oma ilman että on vieraita kapuloita, ja sitten tehtiin perään useammalla kapulalla. Huima nosteli tällä kertaa ihan joka kapulan ylös, mutta päätti lopulta tuoda oman ilman minkäänlaisia apuja.

Pientä ylikuumenemisvaaraa alkaa olla ilmassa, näköjään se on vähän niin että kun syksy tulee ja ilmat viilenevät, myös Huima piristyy.