Rudy aloitti ja Huima keräsi sillä välin voimia autossa ilmeisen onnistuneesti. Tänään se oli ihan poikkeuksellisen iloisella ja innokkaalla päällä, vaikka ilmakin oli kuuma ja kostea.

Ruudulla aloitettiin, olin tehnyt sen valmiiksi ja vienyt sinne pienen palkkapurkin. Muutaman askelsiirtymän jälkeen lähetys ruutuun, ja vauhdilla sinne mentiin. Toinen toisto niin että kutsuin sen ruudun ulkopuolelta tyhjään ruutuun, myös oikein hyvä pysähtymistä myöden.

Sitten kaukoja, ensin voi-kaukoja muutaman metrin päästä, sitten seiso-istu ihan vierestä kun tuntui olevan vähän kateissa. Päälle otettiin vielä siirtymisiä niin että Kaisu palkkasi joka siirtymän toiselta puolelta. Ok.

Tunnaria. Taas ensimmäinen yritys meni niin kuin aiemminkin, eli Huima haistelee, ottaa oman, ja alkaa sitten härkkiä muitakin kapuoita. Nyt se lähti jopa tuomaan väärää. Toisella ja kolmannella meni oikein varman näköisesti eikä mitään apuja tarvittu.

Seuraaminen oli tänään iloista, innokasta, edistävää ja muutenkin vähän epämääräistä. Parempi silti edistävä ja innokas kuin jätättävä ja innoton. Ensin seurailtiin ihan muuten vaan puuhkapalkalla, ja sitten jätettiin puuhka maahan häiriöksi. Ekalla ohituksella Huima syöksyi oikopäätä kimppuun, toisella kerralla kaarrettiin ensin vähän kauempaa ja lähestyttiin sitten. Sillä lailla päästiin hyvin aika lähelle. Aika läheltä ohi mennyt vesikoira ei häirinnyt yhtään.

Huima oli tänään selvästi oikein tyytyväinen treeneihinsä. Pitäisi muistaa tehdä sen kanssa vähän enemmän hömppäjuttuja ja muuta kivaa.