Tänään käytiin Sveitsissä ottamassa muutama liike. Aloitettiin ruudulla, olin tehnyt sen valmiiksi niin että Huima oli autossa, enkä jättänyt sinne mitään palkkaa. Lähetin Huiman ruutuun, pysäytys, maahanmeno, ja sitten kävin palkkaamassa sen. Ei olisi paremmin voinut mennä! Nyt Huima jo selvästi osaa ennen liikettä etsiä vihjeestä katseellaan ruutua.

Sitten otettiin luoksetulon pysäytyksiä. Muutama onnistunut ei ihan täydestä matkasta, ja yksi pieleen mennyt. Ei kannattaisi vielä ahnehtia.

Sama koskee kaukoja. Tänään oli tosi nihkeä kaukokäskypäivä, piti olla tosi lähellä ensi alkuun että onnistui. Sitten tehtiin pitkä sarja niin että palkkasin joka siirtymästä ja vapautin lopuksi takapalkalle.

Vähän kivaa lyhyttä seuraamista sekä namilla että lelulla. Lelulla tuppaa vähän edistämään, vaikka sen heittäisi taaksepäinkin. Vaan eipä meitä haittaa.

Lopuksi paikallamakuu. Kelloa ei ollut, joten ihan summittainen aika otettiin (ja luultavasti paljon lyhyempi mille se meistä kummastakaan tuntui...). Kävin kolme kertaa välipalkkaamassa Huiman, näyttäydyin pari kertaa, ja kehuin kun makasi nätisti. Oli se hiljaa ja paikoillaan, mutta välillä pää kääntyili taas kuin tuuliviiri.

Pitäisi varmaan ottaa noita murheenkryyniliikkeitä ihan erikseen, ja niin että ne nyt suurinpiirtein ainakin aina onnistuisivat, että saataisiin hommaan jonkunlaista varmuutta. Nyt tuntuu että kaikki energia menee niiden harjoitteluun, eikä kovin kummoista edistystä silti tapahdu.