Huima oli taas tänään aika huimalla tuulella. Se oli jo ennen kentän puolelle siirtymistä ihan täpinöissään ja olisi halunnut haastaa kaikki vastaantulijat leikkimään.

Kentällä sama meno jatkui kun aloitettiin lyhyillä paikallamakuilla. Onneksi lyhyillä, Huima oli malttamaton ja piippasi vähän. Kummallakin kerralla tarvitsi kaksi käskyä että meni maahan. Ensimmäinen oli pelkkä jättö ja palkkaus, toinen ehkä minuutin verran piilossa ja palkkaus. Palkan jälkeen vähäksi aikaa sivulle perusasentoon rauhoittumaan.

Sitten tehtiin askelsiirtymisiä ja seuraamisen lähtöjä. Eipä niissä sen kummempaa, Huima oli jopa ihan hiljaa askelsiirtymissä. Lelupalkka taaksepäin seuraamisista kun edisti vähän.

Sitten hyppynoutoa metallikapulalla. Eka tehtiin ilman ohjausta, Hui tuli eteen vinoon ja korjasin astumalla taaksepäin. Toinen ohjattuna niin että ohjasin Huiman namilla eteen oikeaan asentoon. Näin se sujuu, vaan miten sen saisi iskostettua sinne kaaliin niin että pysyy?

Istumisia pari kappaletta, molemmat lyhyitä, toisella kerralla käväisin piilossa. Oikein hyvät!

Kaukoja. Palkkapurkki jäi tiskikoneeseen joten otin sivulta ja edestä ihan läheltä. Into on kova mutta tekniikka vähän mättää. Istu-seis ja maa-seis tehdään pompahtaen ilmaan, ja siinä ilmalennon aikana helposti siirrytään vähän taaksepäin. Kokeiltiin miten sujuu kauempaa takapalkalla, ja pompahdus oli ainakin pienempi. Me ei oteta kumminkaan tästä Huiman kanssa stressiä, mukavampi on iloinen ja vähän epätarkka suoritus kuin innoton ja tarkka.

Lopuksi otettiin vielä paikallamakuu kun Huimastakin oli pahin puhti pois. Hain sille palkaksi froliceja, nyt täytyy alkaa palkkaamaan sitä näköjään taas huonommin että liika into karisisi. Aikaa oli neljä ja puoli minuuttia, koko aika piilossa paitsi kaksi välipalkkaa. Oikein hyvä makuu, Huima oli rauhallinen, hiljaa, eikä kovin kuikuillut sivuilleen. Upea homma, varsinkin kun Varpu seisoskeli Uffen kanssa jonkun matkan päässä.

Lopuksi otettiin vielä pätkä seuraamista täyskäännöksillä että päästiin loppuruoalle.

Harmi että ulkokausi sujahti taas näin nopeasti ohi, ja vielä juuri kun Huiman kanssa ollaan taas pääsemässä kunnolla vauhtiin.