Päästiin tauon jälkeen halliin taas, ekat viikot treenejä vetää Varpu ja sitten Anne jatkaa. Kävipä tuuri kun päästiin koko talven treenaavaan ryhmään, kun melkein kaikki muut ryhmät ovat kurssimuotoisia.

Tänään tehtiin ohjatusti seuraamista (=meillä käännöksiä) ja ruutua. Seuraamisessa taisi ratketa meidän pitkään jatkunut vasemmallekääntymisongelma, kun Varpu huomasi heti että Huima varoo ohjaajan vasenta jalkaa eikä siis pääse siksi tarpeeksi lähelle. Nyt täytyy opetella uusi kulmatekniikka  :-D

Ruutu menikin tänään sitten pitkästä aikaa vähän pieleen. Huima juoksi hallin toisella seinustalla oleville häiriötötteröille, ja jäi sitten keskelle hallia seisomaan. Aloin jo kutsua sitä takaisin, kun se vihdoin äkkäsi missä ruutu on ja laukkasi sinne. Ihan hyvä siinä mielessä että osasi ratkaista homman ihan itse. Toinen lähetys otettiin sitten sivummalta, eli Huiman piti hahmottaa ruudun etureuna vähän kummallisesta kulmasta. Sujuihan se, vaikka ensin olikin mennä sisään väärältä puolelta.

Itseksemme treenattiin lisäksi seuraamista, metallia, luoksetuloa ja kaukoja. Lopuksi otettiin vielä ryhmäpaikkamakuu, Huima makoili tosi nätisti kuono tassujen päällä. Aikaakin taisi olla reilu kolme  minuuttia.