Pitkästä aikaa kennelmajan porukassa treenaamassa. Alkoi jo tulla pimeä kun ehdittiin Huiman kanssa paikalle, eikä kenelläkään ollut avainta että oltaisiin saatu valot. Jotain ehdittiin tehdä kumminkin – tosin en tiedä oliko Huimalla kuinka pahasti jalat ristissä kun en ehtinyt edes pissattaa sitä ennen hommiin ryhtymistä.

Nopeat herättelyt narupallolla, ja sitten vähän seuraamista. Hiukan edisti, muuten ihan ok.

Pari luoksetuloa takapalkalla. Eihän se kauhean näyttävää ollut, mutta alkaa se olla parempaan päin kuitenkin. Pysähdys oli kohtuullinen, mutta juoksuvauhti vähän hidas.

Kaukoja takapalkalla muutaman metrin päästä. Alkaahan se tämäkin vihdoin edistyä, vaikka vielä on matkaa että päästään täyteen etäisyyteen. Takapalkka toimii hyvin tässäkin hommassa.

Sitten pari juttua putkeen ilman palkkaa. Ensin yhteen menoon kaikki jäävät, oikein mallikkaasti meni. Sitten seuraamista, tempon vaihtelut, täyskäännökset, askelsiirtymät. Nyt seurasi vähän paremmassa paikassa kuin aluksi, tosin ehkä sivusuunnassa vähän turhan väljästi? Loppupalkalle autoon.

Hui oli innokas ja iloinen, ja mukava kun näyttää sille että edistytään vähän noissa meidän murheenkryyniliikkeissä  : )