Tänään meitä olikin koolla koko ryhmä, joten ehdittiin tehdä vain yksi rata. Rata oli vauhdikas eikä kauhean vaikea, esteiden välit olivat pitkät joten juosta sai reippaasti.

Huima teki ensimmäisellä kierroksella radan kaksi kertaa peräkkäin. Ensimmäisellä lähtöyrityksellä kokeilin pysäyttää sitä puomilla seis-käskyllä, ja Huima katsoi että nopein tapa pysähtyä on hypätä puomilta suoraan alas neljälle tassulle. Hyvin tehty sinänsä, mutta otettiin sitten kumminkin alusta uudelleen ;-)  Tällä kertaa käytössä odota-käsky, ja sehän pelasikin paremmin kuin hyvin! Huima teki hienosti ja hyvällä vauhdilla, mitä nyt ohjaajan piti taas vähän aikaa miettiä että kummasta päästä sinne putkeen nyt pitkään taas mennä. Toinen kerta mentiin heti perään – muuten meni ihan nappiin, paitsi että Huiman sai melkein tuupata putkeen. Sille on edelleen hankalaa jos putken suu on sivuttain, ihan kuin se ei hahmottaisi sitä kunnolla.

Kontaktit menivät tänään erityisen hienosti, ainakin meidän kontakteiksi  :o)  A:lla sillä oli liikaa vauhtia, mutta hiukan hillitsi kun alas-käskyt annettiin rauhallisella ja matalalla äänellä. Odota toimii hyvin puomilla, samoin keinulla. Keinulle Huima tänään jopa karkasi kerran, eipä ole ainakaan keinukammoa siis  :-)

Toisella kierroksella hinkattiin keppejä, ja kun namit olivat Huiman mielestä tänään laadukkaat, niin into ei kärsinyt vaikka mentiin monta kertaa peräkkäin vähän eri tyylejä kokeillen. Parhaiten Huiman saa olemaan pomppimatta kun pitää omaa kättä 15 sentin korkeudella, siinä asennossa on vaan vähän kiusallista juosta. Hyvin se menee myös jos sitä ohjaa takaperin kädellä jokaisen kepin välistä niin kuin alkeiskurssilla tehtiin, mutta en kyllä pysty peruuttamaan tarpeeksi nopeasti. Täytynee sitten kumarrella vaan jonkin aikaa ja katsoa oppisiko se olemaan pomppimatta.

Keppejen jälkeen tehtiin vielä pari putkea niin että palkkapurkki odotti putken suulla, mutta eipä saatu kauheasti vauhti silläkään systeemillä. Olisikohan putkessa ollut taas tuoreet pissat ällöttämässä hienonenäistä Huimaa  :- /  Kivat treenit kumminkin, ja iloinen ja vauhdikas treenattava. Ja mukava kun pääsi itsekin vaihteeksi juoksemaan kunnolla!