Tänään oli maailman mahtavimmat agilitytreenit – ainakin jos Huimalta kysytään. Huima oli ainoa ryhmäläinen tänään, ja Metku ja Urkki jäivät kannustusjoukoiksi. Alkulämmittelynä ohjelmassa oli painia Metkun kanssa, ja väli- ja loppuverryttelynä rallia Urkin kanssa. Siinä välissä Huima suoritteli randomina eri esteitä sillä välin kun ohjaaja opetteli rataa.

Huima alkaa olla jo sen verran motivoitunut tekemään ohjaajansa kanssa hommia, että sille voi ihan hyvin antaa vähän vapauksia. Itse asiassa tekee varmaan hyvää meille molemmille tämmöiset vähän vähemmän ryppyotsaiset puuhastelut, ja kävipä Huima välillä aina kysymässäkin että joko häntä tarvittaisiin :o) 

Tänään oli 2 x 2 rataa – aika helppoja, nopeita ja lyhyitä. Molemmilla radoilla tuli ekalla kierroksella pieni ohjausvirhe, mutta toisella kertaa (ihme ja kumma) ohjaus pelasi ja Huima teki hienot 0-radat. Kierros kierrokselta putkeenmeno (ja vauhti putkessa) hidastui, mutta muuten se jaksoi tehdä vallan hienosti hommia, vaikka lopulta kieli jo vähän roikkuikin.

Huima kiittää herraseuraa ihanasta illasta, ja Timppaa moisen menon kestämisestä  ;-)