Tänään oli tavallistakin mukavammat ja hyödyllisemmät treenit – koiria oli vain neljä, joten ehdittiin tehdä monta lyhyttä rataa.

Ensin oli keppiharjoitus, jossa tehtiin kahdeksikkoa pitkillä kepeillä ja käytiin kääntymässä toisessa päässä putkessa ja toisessa päässä kolmella eri esteellä. Huima pujotteli aika kivasti, pääsi hyvin rytmiin eikä pomppinutkaan paljon. Sisäänmenot sen sijaan olivat surkeita, käsi piti laittaa ihan keppien väliin että Huima jäi oikeaan väliin, ja mokoma koira otti pari kertaa koko käsivarren suuhunsa. Ääntä lähti myös kiitettävästi joka kerran pujotellessa, vaikka muuten se on radalla yleensä hipihiljaa.

Sitten tehtiin pitkää suoraa ja kahdeksikkoa pituudella, muurilla, okserilla ja hypyillä. Ensimmäinen kierros vähän lyhyemmällä pituudella ja kapeammalla okserilla, ja sen jälkeen täyspitkällä pituudella, korkeimmalla muurilla ja leveimmällä okserilla. Kaksi kertaa Huima kolautti ainoaa tavallista aitaa takajaloillaan, mutta muut se meni oikein hyvin.

Lopuksi tehtiin helpohko rata jossa oli kontaktit, hyppyjä, rengas ja pari putkea. Kaikki muu meni nappiin Huimalta (ohjaajalle tuli taasen pari ohjausvirhettä), mutta ne onnettomat putken suut tuottavat kyllä harmaita hiuksia. Toinen putki oli kohtisuoraan, suorana ja pitkänä, ja Huima piti suurin piirtein tuupata sinne sisään. Toinen putki oli mutkalla ja vähän vinossa, eikä löytynyt siitäkään aukkoa, vaan lopulta Huima pomppi jo putken päällä.

Kivaa oli joka tapauksessa, ja Huima jaksoi hyvin kaikki neljä vuoroaan.