Tässä välissä ollaan tehty kotosalla vähän kaukokäskyjä ja tunnaria, ja tiistaina käytiin Rudyn kanssa Koneella treenaamassa. Siellä tuli huomattua että ollaan tehty ihan liian vähän häiriössä – Huiman piti tekemisen lomassa kytätä kaikki ohikulkijat. Tunnarin se teki tosi hyvin, ja myös palkatta tekeminen sujui ihan innokkaasti.

Hallitreeneissä otettiin alku-askelsiirtymien jälkeen heti tyhjä ruutu, ja hienosti sujui! Vihjeestä Huima katsoi ensin väärään nurkkaan, mutta löysi sitten oikean kohteen. Siitä näkee onneksi aika hyvin milloin se bongaa ruudun. Lisäksi otettiin luoksetuloa, kaukoja (eipä suju hallissa ihan samaan malliin kuin kotona...), istumista, ja vähän seuraamista.

Sitten paikallamakuu. Koko ajan oli hallin katolta rymissyt lunta alas, mutta kun Huima ei erityisesti noteerannut sitä, niin päättelin että paikallamakuukin sujuu. Sujuihan se, kolmeen ja puoleen minuuttiin saakka. Sitten rysähti oikein iso kasa metelillä alas, ja kun Huima makasi vielä seinän vieressä niin säikähdyshän siitä sitten tuli. Kävin laittamassa Huiman uudelleen makuulle ja palasin piiloon, ihan rauhallisen näköisenä jäi  makaamaan. Perään otettiin vielä toinen niin, että käytiin vaan kääntymässä piilossa.

Vaikka Huima ei näyttänytkään yhtään ahdistuneelle paikallamakuun jälkeen, niin jotenkin siltä näköjään katosi vire. Lopuksi kun piti ottaa vielä tunnari (ja kapulat piti tietenkin laittaa juuri siihen paikallamakuukohtaan), niin eihän siitä sitten meinannut mitään tulla. Huima oli jotenkin ihan muissa sfääreissä, haisteli kyllä kapuloita, mutta otti väärän. Toisella lähetyksellä nosti ensin väärää, mutta toi sitten oikean. Perään otettiin vielä keskellä hallia korjausyritys neljällä kapulalla, ja se onneksi meni jo ihan nappiin, vaikka Huima vielä vaisu olikin.

Täytyisi jatkossa muistaa jättää paikallamakuut kokonaan väliin tämmöisellä kelillä ja treenata vain muita juttuja. Huima kun ei tarvitse yhtään lisää epävarmuutta tuohon hommaan.

Kivat oli treenit silti vaikka pitikin törttöillä. Kaukojen harjoittelu näköjään jatkuu, jos joskus vielä päästäisiin etenemään tästä kyllä-se-kotona-osaa -tasosta. Tarkemmin ajatellen, olisikohan sillä lumenputoamisella ollut kumminkin vaikutusta jo kaukoissakin, jospa Huimaa jo siinä kohden ahdisti jäädä yksin?