Tämän päivän agilityt eivät sitten menneet ihan yhtä putkeen kuin mitä muutamana viime kertana. Eka rata selvitettiin kohtuullisen hyvin kunhan saatiin alun aitahässäkkä (kaksi aitaa rinnan, molemmista samaan suuntaan yli) menemään, mutta toisella radalla tökkikin sittten enemmälti.

Ensin Huima putosi nenälleen aidan jälkeisessä täyskäännöksessä ja otti vähän itseensä. Sen jälkeen olisi pitänyt mennä Murren pissaamasta putken suusta sisään, ja siinä vaiheessa Huima teki stopin. Ei voi hieno koirarouva astua toisen pissaan! Kun ei mitenkään päin sujunut, niin vaihdettiin sitten koko putki. Sekin vähän ensin arvelutti, mutta ekan läpimenon ja hajutarkastuksen jälkeen alkoi taas sujua. Mentiin sitten koko rata vielä kerran läpi – ei ehkä ihan häikäisevän upeasti, mutta ihan hyvin kumminkin. Hyppyjä alennettiin vähän toiselle kierrokselle ja koira pysyi pystyssä.

Muistettavien asioiden lista kasvaa – enää ei kannata Huimaa koittaa tunkea pissaputkeen, ainakaan jos lätäkkö on sisäänmenon lähettyvillä. Olihan se tiedossa toki jo ennenkin, mutta oli vaan taas päässyt unohtumaan. Toinenkin putki oli kyllä liruteltu, mutta kun tuoksut olivat loppupäässä niin se ei ilmeisesti niin haitannut.

Hyvillä mielin saatiin sentään treenit tänäänkin päätettyä, mokomista yökötyksistä huolimatta :o)