Tänään käytiin paikkailemassa eilistä esineruutua Rutikalla. Ilma oli kuuma ja aika tyyni, kolme esinettä (nahakotelo + 2 x hanska) puolikkaassa ruudussa. Koitin vähän jemmata esineitä kun eilen Huima näytti etsivän aika paljon myös silmillä.

Ekalta pistolta Huima piti huutaa puolivälissä pois kun rikkinäiset liivit luisuivat sen lantion päälle haitaten liikkumista. Voisihan sitä etukäteen vähän katsoa mitä sille päälle pistää. Toisella pistolla juoksi takakulmaan, pyöri vähän aikaa ja toi esineen. Sama homma kolmannella pistolla.

Tänään vauhtia oli paljon enemmän kuin eilen, joskaan se ei vieläkään ihan täysillä juossut. Toisaalta ei kyllä tarvitsekaan, kunhan etsii muuten tehokkaasti. Pikkuisen jos vielä saisi intoa lisää, niin se olisi siinä.

Ruudun jälkeen käytiin kiertämässä Rutikka. Kun saatiin kierros tehtyä, Huimalle kävi pikku vahinko ;-)  Odottelin sitä uimarannan liepeillä sillävälin kun se lotrasi kaislikossa, ja ihmettelin kun ei sitä alkanut kuulua. Sitten vilkaisin vastarannalle, ja sielläpä juoksi kaksi hölkkääjää, joiden takana laukkoi musta salama täyttä vauhtia. Huima-raasu oli nähnyt juoksijat lammen toisella puolella ja luullut että olen jotenkin jo ehtinyt sinne, ja rynnännyt äkkiä perään. Onneksi hölkkääjät eivät tainneet edes huomata, että takana kiitää vihainen pystykorva kauheaa vauhtia ;-)