Alkuvirittelyjen jälkeen vein Huiman vähäksi aikaa pois, tein sille valmiiksi ruudun odottamaan, ja jätin sinne (pienen ja läpinäkyvän) namipurkin. Ennen lähetystä Huima etsi ruutua ihan väärältä suunnalta, olisiko bongannut parkkipaikan betoniporsaita tai jotain. Lopulta sain sen katsomaan oikeaan suuntaan, ja meni suoraan ja reippaasti ruutuun. Toinen lähetys vielä perään tyhjään ruutuun ja seisomaan käskyttäen. Ok.

Sitten pari luoksetuloa, jotka menivät vähän sinne päin, Huima katseli jotain myrskyn heittelemiä lehtiä tms. eikä ollut ihan hereillä. Tuli kuitenkin kutsusta ja pysähtyi hyvin, vauhtia vaan ei ollut tarpeeksi. Ekalla pysähdyksellä se ei edes tajunnut lähteä hakemaan takapalkkaa.

Lopuksi vähän seuraamista.

Tomera teki myös ensiksi ruudun, edelleen niin, että vietiin ruutuun yhdessä namipalkka ja sitten lähetys ruutuun. Matka ei ole vielä ihan täysi – muuten olisin varmaan jo voinut kokeillakin pidemmältä, mutta vieressä oleva autotie vähän vähensi kokeiluhaluja. Kaksi kertaa Tomppa juoksi namipurkille, ja lopuksi jäätiin vielä ruutuun leikkimään.

Päälle otettiin muutama hyvä toisto sivulletuloa ja pieni kontaktiharjoitus.

Tomera oli oikein tomerana, eikä sitä haitannut myrskyn äänet tai lentävät lehdet. Hyvin jaksoi keskittyä yhdessä tekemiseen  : )

Treenien päälle käytiin Uffen ja Ledin kanssa peltolenkillä. Ihan vielä en uskaltanut laskea Tomeraa irti Ledin läsnäollessa, mutta remmissä meni ihan hyvin. Heti alkumatkasta Ledi murahti ja irvisti sen verran vakuuttavasti, että Tomera oli loppulenkin aika varovainen. Matkalla se sai sitten osakseen enää pari pientä mulkaisua ja murahdusta.