Aamulla käytiin nopeasti Sveitsissä treenaamassa, ja sen jälkeen mentiin Peuranpääntielle esineruutuun ja lenkille.

Tomera aloitti, vein sille etukäteen eteenmenopallon kentän reunalle, mutta se näköjään oli auton ikkunasta katsellut missä kävin, ja juoksi heti autolta suoraan pallolle.Vähän aikaa rallattuaan käytiin viemässä pallo uudelleen, ja otettiin kaksi kertaa lähetys melkein kentän toiselta puolelta. Näyttäisi kuuluvan Tomeran lemppariliikkeisiin tämä  ;-)  Päälle otettiin vielä muutama perusasento ja askelen siirtyminen namilla, ja sitten autoon.

Huiman kanssa otettiin liikkeestä istumisia naksun kanssa, useampi toisto ja kaikki aika napakoita. Lisäksi luoksetulo, joka meni ihan pipariksi kun Huima alkoi maatessaan tuijotella metsään, eikä kuullut eikä nähnyt mitään... tyypillistä Huimaa. Kun sain sen liikkeelle, pysähdykset olivat ihan ok.  Lopuksi otettiin vielä parinkymmenen metrin päästä kaukoja - Huima yllätti ja teki kivat istu-seiso-istu -siirtymiset.

Tomera pääsi vielä uudelleen pieneksi aikaa kentälle hyppäämään. Kokeilin pitää sitä autolta saakka vapaana, ja tulihan siinä vähän ylimääräisiä kierroksia kun Tomppa tohelsi menemään. Kenttä oli onneksi tyhjä, joten oli tilaa juosta. Hypyt menivät hyvin narupallopalkalla, tosin Tomppa ei meinannut huomata kun heitin pallon, vaan jäi vähän höhlänä ihmettelemään. Kun siirryttiin esteeltä lähemmäs autoa, Tomera bongasi jonkun ihanan myyränkolon kentältä, ja oli aika työ saada se sieltä taas liikkeelle ja vielä vähän orientoitumaan hommiin. Otin sen sitten lopuksi hihnaan ja otettiin vielä vähän perusasentoja ja kontaktia.

Huima teki päälle ihan mainion esineruudun, molemmat esineet löytyivät vauhdilla. Tomera sai katsella kun vein lelun, ja vaikka koitin takaisin tullessani vähän mutkitella, niin Tomppa juoksi suoraan lelulle. Otettiin vielä toinenkin kerta, ja Tomera joutui jo vähän etsimäänkin. Lelu oli vaan tänään vähän liian ihana (karvapuuhka), eikä Tomppa olisi malttanut ihan heti palauttaa sitä. Ensi kerralla taidan viedä Tompallekin esineen jo valmiiksi, ihan selvästi sillä on jo hommasta aika hyvä käsitys.

Lauantain otokset lenkiltä ja kotipihalta.
Huima oli aika hyvällä tuulella:
2010334.jpg

...vaikka Tomera välillä sitä riivasikin:
2010330.jpg



2010337.jpg

Mustialanruusu ei tee kiulukoita, mutta sen roskatkin kelpasivat Tomeralle paremman puutteessa:
2010335.jpg

Ilmeestä päätellen maku oli kyllä vähän outo:
2010336.jpg