Tänään meitä ei ollut paikalla kuin P-nella ja me, joten hiljaista oli. Toisella kentällä treenasi yksi koira agilitya.

Huima teki pitkää seuraamista ja lähtöjä, liikkeestä istumista ja perusasentoa naksulla. Jossain välissä Huiman perusasento on alkanut rapistua, täytyy nyt kiinnittää huomiota siihen enemmän.

Tomera keskittyi tänään aika hyvin. Alkuleikkien jälkeen aloitettiin taas perusasentoon tulemisella naksun kanssa, ja siitä sitten otettiin pienet pätkät seuraamista. Vähän sen takapää tuppaa siirtymään ulommas, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa korjaannu kun enemmän päästään harjoittelemaan.

Sitten otettiin seisomista naksun kanssa, hyvin sujui. Leikittiin välillä, otettiin vähän perusasennossa istumista, ja sitten luoksetulot pallon kanssa, ensin pysäytyksellä ja sitten kaksi suoraa. Tosi hyvin se jää istumaan paikoilleen, mutta luoksetulokäskyn perille meneminen on vähän hidasta nyt kun sitä ei voi hetsata kun kukaan ei pidä kiinni.

Vähän aikaa katseltiin kentän reunalla kun Nuutti treenasi, ja olihan se Tomerasta aika kauheaa kun piti vaan katsoa eikä saanut mennä mukaan touhuamaan. Välillä se laittoi sievästi maate, mutta ei se kyllä kovin rennolle näyttänyt.

Lopuksi kokeiltiin vielä saada Tomeraa putkeen keinolla jos toisellakin. Ensin Huima näytti miten sinne mennään, heitin sille palloa putken läpi jotta Tomppaa oikein ärsyttäisi. Eipä auttanut. Sitten koitettiin kiinnipito-houkutus -systeemillä, mutta Tomerastahan tuli sillä konstilla vallan epäluuloinen. Nami tai pallo putkessa ei auttanut. Sitten kun heitin nameja putkeen useamman, se meni lopulta sen verran syvälle, että takajalatkin jo olivat putkessa. Jospa se nyt jäisi vähän hautumaan pieneen päähän kumminkin. Ja toivottavasti seuraavaa putkenkäyttäjää ei haittaa putkeenjääneet namintuoksut, vaikka Huima taisi kyllä käydä aika tehokkaasti siivoamassa sen päälle päätteeksi.