Emäntä on ollut koomassa eikä ole jaksanut harrastaa mitään. Tomera on viihdyttänyt itseään katselemalla telkkua, sieltä kun on tullut paljon pikkukoiralle sopivaa ohjelmaa. 101 Dalmatialaista oli Tompasta aika jännä, mutta Karhu-elokuva oli jo niin pelottava, että piti tulla ihan emännän viereen katselemaan siinä vaiheessa kun iso karhu kaatoi öristen puuta. Olikohan se elokuva edes sallittu noin pienille?

Ulkoiltu ollaan koomasta huolimatta sentään ihan kunnolla, onneksi meillä on reippaita kavereita. Tomera on malttanut pysyä poissa hirvenjäljiltä, ulkoillut siivosti Ledin kanssa, ja leikkinyt sydämensä kyllyydestä Tepon kanssa. Itseasiassa Tomeraan on ollut niin kova luotto, että se on saanut kulkea eilisen ja tämän päivän lenkin puputiheikköä lukuunottamatta kokonaan irti. Myös Huima kunnostautui eilisellä lenkillä, ja pysytteli koko matkan collie-etäisyydellä! Ennenkuulumatonta!

Tomeran 8 kk-synttäri kolkuttelee, ja sen kunniaksi mittasin sen pitkästä aikaa. Nyt se on jo mennyt ohi rotumääritelmän, aika tarkka mitta on tällä hetkellä 50 cm. Se on vielä vähän takakorkea, eli jos se vielä tasaa kinttunsa, niin vielä se sitten vähän venähtää. Varmuuden vuoksi mittasin vielä Huimankin, ja kyllä se on ihan sen saman 48 senttiä, minkä olen ennenkin sen mitaksi saanut.

Heini otti Tomerasta ensimmäisen virallisen poseerauskuvan, Tomera 8 kk:

 

Tomera pääsi Tepon kanssa lenkille (Huima keräili kotona voimia agilitytreeneihin):