Olipa kivat ja hyvin sujuneet treenit viime viikon katastrofin jälkeen! Tällä kertaa meillä oli aika "normaali" rata, jossa tosin oli alussa se tavanomainen aitahässäkkä. Viidellä pisteellä (A:n kontakti) selvitettiin koko rata, ja sen jälkeen hiottiin vielä aitojen kaarteita vähän pienemmiksi ja paikattiin A.

Keinu meni kerralla oikein, mutta pientä epäröimistä oli kyllä havaittavissa. Puomilla ei ollut sen sijaan minkäännäköisiä vaikeuksia tällä kertaa. Olisikohan epävarmuutta voinut viimeksi tuottaa omat käskytkin, kun huomasin  käyttäneeni keinulla samaa kiipee-käskyä kuin puomillakin, jolloin Huima ei tiedä voiko se juosta vauhdilla vai alkaako lauta alla kaatua..?

Lähtö meni tänään myös taas oikein hyvin, ja pitänee olla iloinen siitäkin, että ekan palkatun lähdön jälkeen Huima meinasi varastaa. Yllättynyt 

Juha oli tänään tuuraamassa Mattia, ja molemmat vetävät kyllä todella tehokkaita treenejä. Ollaan Huiman kanssa tänä talvena edistytty molemmat yhtä paljon kuin aikaisemmin yhteensä (no ei meidän taso vielä ihan päätä huimaa, mutta mukava huomata että vähän lahjattomammallakin ohjaajalla on toivoa). Cool

**************
Tomeran kanssa oli tarkoitus tokoilla vielä kotiin päästyä, mutta pakkasta oli niin paljon että ei tarjettu. Otettiin sitten vaan vähän sisällä perusasentoa ja kapulan nostoharjoituksia sekä voi-kaukoja liikeratana. Kapulan nostamiset sujuvat oikein hyvin, mutta sivulletuloa naksutellessa se tarjoaa ensin eteentuloa jos sitä koittaa saada etupuolelta sivulle.  Kaukot eivät etene ollenkaan, Tomppa ei vielä ymmärrä käskyjä niin että namin voisi jättää kädestä pois.