Annoin Huimalle ensimmäisen luun mössödietin jälkeen, ja eihän sen vatsa tietenkään sitä vielä kestänyt. Huomasin vasta treenien jälkeen että sillä on pakki sekaisin, muuten oltaisiin tietenkin jääty kotiin...

Huimasta huomasi heti häkistä otettuna, että jotain on vialla, kun se oli niin vaisu. Mentiin hitaasti alkurata, mutta vedättämällä ja innostamalla sain siihen vähän vauhtiakin. Kun radan jälkeen juteltiin Matin kanssa, se istua kyhjötti vieressä, kun se normaalisti hyörii ja pyörii ja kerjää nameja. Ei varmaan tee paljon mieli pomppia jos vatsaa vääntää. Otsan rypistys

Pari huomiota kumminkin ohjauksesta: A:n alastulo oli siinä hilkulla ettei jäänyt tekemättä, pitäisi muistaa sanoa sille se sama odota-käsky siinäkin, kun se kerran tehoaa ihan hyvin puomilla. Välistävedossa jäin liikaa paikalleni ja kroppa Huimaan päin, vauhtia ja sujuvuutta tulisi varmaan lisää jos itse olisin enemmän jo menossa eteenpäin.

*******

Vapaan kasvatuksen hedelmä aiheutti aamulla välikohtauksen. Olen huomannut että Tomppa tahtoo jäädä kodinhoitohuoneeseen kyttäämään tyhjääkin ruokakuppiaan, joten olen kerännyt sen syönnin jälkeen heti pois ja häätänyt Tompankin keittiön puolelle.

Tänään molemmat olivat  syönnin jälkeen keittiössä, kun Huima ajatteli käydä vielä tarkastamassa ettei ruokaa sittenkin vaan olisi jäänyt jäljelle. Tomerapa hyökkäsi muristen kimppuun, mutta onneksi olin ihan vieressä ja ehdin heti väliin. Tomppa ravisti ja kävi nuolemassa Huiman suupielet. En usko että siitä oikeasti olisi mitään tappelua tullut, mutta meillä ei kyllä naperot (eikä isommatkaan) tuommoista harrasta.