Käytiin sunnuntai-iltana Rudyn kanssa lenkillä linkkitornilla, ja lähtiessä otettiin kaikille esineitä. Ruudun koko oli noin 20 x reilu 50 metriä, ja Tomera pääsi ekana ruutuun. Kävi vaan pieni työtapaturma, kun Tomeralla olisi ollut kamala hätä, eikä se malttanut tietenkään enää sitten niitä tehdä, kun huomasi mitä oli luvassa. Ekan lelun (takareunalla, hanska) se toi kymmenessä sekunnissa, uuden lähetyksen jälkeen toiselle lelulle se meni ensin hoitamaan asiansa, ja jatkoi sitten etsimistä. Myös toinen esine (keinonahkainen kotelo) löytyi helposti kunhan lastia oli kevennetty. Kieli ulkona  Hätäilystä huolimatta olin Tomppaan tosi tyytyväinen, se etsi reippaalla vauhdilla, mutta selvästi nenä auki. Ja esineet tuotiin lujaa kyytiä suoraan ohjaajalle käteen saakka!

Huima kävi Tompan jälkeen etsimässä samat esineet, ja samalle näytti menokin. Luja vauhti, tarkka etsintä, ja parissakymmenessä sekunnissa molemmat lelut oli palautettu. Taitavat tytöt!

Muuta ei sunnuntaina ehditty tehdäkään, kun aamulla oltiin Ledin kanssa lenkillä ja sen jälkeen emäntä pääsi ihastelemaan näitä:

3627668975_568a610cb7.jpg

3628480914_5e7d7295b1.jpg