Tomera pääsi eilen mustikanpoimintareissuun (piirakka tuli juuri uunista Hymy), joten Huima piti käydä lenkittämässä erikseen. Koska kesälomalla koirienkin pitää saada tehdä mitä huvittaa, laitoin Huiman fleksiin ja annoin sen määrätä reitin ja tahdin.

Löysällä fleksillä mentiin hyvin määrätietoisesti sinne minne arvelinkin, eli moottoritien taakse myyräpellolle ja rypemään mutalammikoissa. Kovin paljoa se ei ehtinyt menomatkalla haistellakaan kun oli niin kova kiire, ja kyllä se näytti olevan hyvillään siitä että saa kerrankin mennä minne huvittaa. Nauru

*********************

Kumpikin oli omasta reissustaan sen verran väsynyt, että illan tokoilut pidettiin minimissä kun käytiin Riksun jäähallilla Kaisun ja Petronellan kanssa. Huima ei tehnyt muuta kuin juoksi kerran ruutuun ja teki kerran kokonaisen ruudun (oli ihan hyvä), sekä teki yhden luoksetulon pysäytyksen namipurkilla ja pienen paikallamakuun.

Tomera ei tehnyt kuin ruudun ja paikallamakuun Taikan kanssa. Ruutua tehtiin ekaa kertaa niin, että ekalla kerralla P-nella vei mukamas namipurkin ruutuun, mutta ottikin sen siitä vaivihkaa takaisin ja palkkasi Tompan ruudun reunalta, ja toisella kertaa niin, että vietiin Tompan kanssa namipurkki yhdessä, mutta sillä välin kun käveltiin lähetyspaikalle, se käytiin kähveltämässä sieltä. Eli kaksi kertaa lähetys tyhjään ruutuun ja sinne seis + palkka. Vauhti ei ollut mitenkään päätähuimaava, mutta jospa Tomera kohta hoksaisi idean..?

Paikallamakuun aikana ei ollut häiriötä, muutaman metrin päässä seisoin ja kävin pari kertaa palkkaamassa välissä. Aikaa oli ehkä vajaat pari minuuttia? Tomera on tainnut ymmärtää tämän liikkeen tarkoituksen – tai ainakaan se ei ole pitkään aikaan yrittänyt nousta (kop kop.)

Kiitos kanssatokoilijoille, oli taas kivat treenit!

*********************

Tänään tulee Teppo-vesikoira lenkittämään poroset, ja sen jälkeen päästään lähtemään mökille. Ihan kivaa tämä lomailu. Cool