Kotona otettiin ensin Huimalle kaukoja rotvallin reunalla (vähän pidemmällä matkalla) ja Tomeralle sitten parin askelsiirymän (namilla) jälkeen hyppyä. Ensimmäisellä kävin palkkaamassa sen hypyn taakse ilman seisomista, toisella palkkasin seisomisesta. Sitten koitettiin hyppynoutoa! Ensin noudettiin keppiä, ja kun se sujui hienosti, niin tehtiin oikealla kapulalla. Hyvinhän se sujui, vaikka ei olla tehty kuin kerran ennen pallon kanssa. Kepin noudossa sain Tompan melkein istumaan perusasentoon, niin että se istui ehkä sadasosasekunnin kepin kanssa ennen kuin se putosi suusta. Vaikeaa on, kapulan kanssa ei edes kokeiltu.

Tompalle myös kaukoja reunalla. Kokeiltiin voin liikkeitä, ja seisominen tarvii tässä näemmä ihan fyysistä nostamista mahan alta. Nauru Otetaan ohjelmistoon, eiköhän se fiksu Tomppa sentään tämänkin opi. Kylläpä pihatokoilu on kivaa!

*******

Sitten lähdettiin Peuranpääntielle, jossa tytöillä oli treffit Rudyn kanssa. Ennen lenkillelähtöä tehtiin kaikille esineruudunpuolikas (syvyyttä taisi olla enemmänkin kuin 50 ). Huima aloitti, sille oli esineet kulmissa ja keskellä. Eka löytyi nopeasti, toista hakemaan se lähti vähän hitaammin, mutta kiihdytti sitten normaalivauhtiin ja toinenkin löytyi aika helposti.

Tomera oli katsellut puuhun kytkettynä kun en jaksanut hakea sitä toista kertaa autolta, ja näki myös että Kaisu kävi kävelemässä alueella. Tomeralle oli samat esineet kuin Huimallekin, ja samoissa paikossa. Ekan (kulma) se otti suuhunsa ja jäi vähän epävarman näköisenä seisomaan, käskystä toi sen rivakasti. Toisen esineen (toinen kulma) löysi myös nopeasti ja toi ihan oma-aloitteisesti ja vauhdilla.

Eipä ole Tomeralla irtoamisongelmia (onkohan olemassakaan irtoamisongelmaista porokoiraa...?), hyvällä mallilla onpi tämä. Hymy