Tänään agitreeniratana oli joku kolmosluokan hyppyrata, jossa oli alussa ja keskellä kikkailemista, ja lopussa tappava loppusuora. Rataantutustuessa tuntui että kunto ei kestä tällä kertaa yhtään juoksemista, mutta kunhan Huiman kanssa päästiin vauhtiin, niin ihan hyvälle tuntui. Huimasta ilmeisesti myös, se oli ekalla kierroksella niin intoa täynnä että meinasi räjähtää.

Ekalla kiekalla ei sitten saatukaan oikein mitään tehtyä kunnolla kun kummatkin vaan sählättiin ja hosuttiin. Alku jouduttiin heti ottamaan uusiksi kun mentiin putkeen väärästä päästä, toisella startilla putki meni oikein, mutta kepeille päädyin jotenkin takaaleikkaamaan, ja eihän se nyt toiminut kun ei Hui kerran osaa etsiä itsenäisesti sitä sisäänmenoa. Loppusuoralla jäin kyydistä heti kättelyssä, ja Huimalta loppui ennen vikaa aitaa usko ja se jäi katselemaan mihin ohjaaja jäi.

Pyysin uusintakierroksen heti perään, ja Matti ohjeisti että Huima pitää tällä kertaa ottaa paljon napakammin haltuun. Arvelin kyllä että Hui oli ekalla kiepillä jo purkanut turhat höyryt, ja niin se olikin – nyt se oli ripeä, mutta pysyi tosi hyvin käsissä. Takakaarteen aidan takaakierto oli ainoa mikä meni pieleen, muuten Huima teki oikein hienon radan. Jopa loppusuora pingottiin loppuun saakka – tosin äänijänteitä piti kovasti kurittaa että sai Huiman jatkamaan maaliin saakka omin päin. Toisella kenttäpuoliskolla näytti olevan hiukan kummastuneita ilmeitä.

*******

Pönttöpään kanssa ei pitänyt tehdä mitään, mutta kun toin sen vähän kentän reunalle katselemaan, niin eihän me maltettu. Ensin tehtiin jokunen kosketusalustaharjoitus maassa, sitten pujoteltiin keppipuolisko muutamaan kertaan (tällä kertaa Tomsku oli ihan innokas pujottelija!), ja lopuksi vielä puomia alastulokontaktilla ja kerran laitettiin lätkä ylösmenoonkin. Pomppu-Tomppu teki kyllä kaikki kontaktit, mutta ei nyt ehkä ihan priimasti.

*******

Kotimatkalla poikettiin vielä Riksuun Tarjoustalon parkkikselle tokoilemaan P-nellan ja haisu-Taikan kanssa. Huima sai tehdä pienet seuraamiset ja luoksetulonpysähdyksen, Tomppa harjoitteli seuraamista lelun kanssa ja teki jokusen maahanmenon. Paikalla oli sopivasti mopopoikia häiröksi, vaan eipä kumpaakaan kauheasti haitannut (Huimis kyllä katseli menoa autosta hyvin närkästyneen näköisenä).