Matti tuurasi Marjoa, ja ilta kului aitahässäköitä pyöriessä. Ensimmäisessä harjoituksessa välistävetoja ja takaaleikkauksia aitakujalla, toisessa harjoituksessa peruutettiin aitakujan läpi, heiteltiin koiraa aitojen yli ja välistä takaisin. Ekassa harjoituksessa takaaleikkaukset olivat taas liian pitkällä – kun tuntuu että koiraa pitää auttaa etenemään, ei meinaa millään malttaa tehdä leikkausta ajoissa. Toinen harjoitus meni yllättäen niin nappiin että selvittiin siitä ekalla kerralla tosi hienosti, ja kun oma rintamasuunta oli koko ajan Huimaa kohti, se teki älyttömän tiukat hienot kurvit.   Ei painanut Huimaa kisailut yhtään, kovin se oli innokas hyppelijä.

Tomppa teki helpompaa juttua, ensin kolmen aidan yli (keskimmäinen oli linjasta sivussa), ja sitten hallin toista sivua takasin samanlaista aitariviä. Ekat kolme meni paremmin, ehkä Tompalle on kivempi että olen sen oikealla (eli siis vasemmalla ) puolella. Toisella rivistöllä Matin piti ensin mennä palkkaamaan sitä rivistä ulkona olevan esteen taakse, ja sitten Tomppa meni sen itse kun näytin vastaisella.

Toinen harjoitus oli jo vaikeampi ja vaati joko takaaleikkauksen tai valssin yhteen aitaväliin. Kun homma näytti aika hankalalle, kokeilin vetää Tomppaa lelulla. Auttoi se, paitsi että ekalla kerralla käännöskohdassa tökkäisi kun lelun kanssa oli vähän ohjausvaikeuksia. Valssi sujui huomattavasti paremmin kuin takaaleikkaus. Lelulla homma näemmä sujuu, jos Tompan saisi sillä yli pahimmista ahdistuksista.