Ennen Ledin kanssa lenkille lähtöä ehdittiin tokoilla kummankin kanssa. Tomera sai vaihteeksi aloittaa pujottelemalla ensin muutaman kerran (edelleen ne samat 7 vinokeppiä). Tällä kertaa suvaittiin pujotella siltä vaikeammaltakin puolelta.

Sitten ruutuhommiin –> vietiin ruutuun yhdessä pallo, ja sitten ei kun koira perään. Vikat kaksi kertaa lähetys tyhjään ruutuun ja pallo perään, ok.

Vähän seuraamista, tällä kertaa vain muutama askel kerrallaan.

Liikkeestä maahanmenoja, ja tämä näyttäisi olevan ihan retuperällä. Ensin tehtiin maahanmenoja ilman naminheittotaktiikalla, ja vaati aika painavan käskyn ja lisäksi käsiavun, ennen kuin onnistui, ja sittenkin vähän hitaita. Pari kertaa liikkeeseen yhdistettynä, samoin avuin. Jos muistaisi ottaa tämänkin ohjelmistoon!

Liikkeestä seisomisia, muutama namia heittäen, sitten liikkeeseen yhdistäen. Lopuksi muutama kerta niin että en heti palkannut, ei oikein tahdo kestää sitä että siirryn sen taakse. Aika hyvällä mallilla tämä kumminkin!

Lopuksi pieni paikallamakuu; aikaa vain ehkä minuutti, mutta ei yhtään välipalkkaa.   Palkkausta ja vapautusta ennakoikin sitten taas pitkästä aikaa.

*****

Huima teki taas palkatta, ja vaihteeksi aloitettiin ruudulla. Meni ruutuun ihan hyvin, mutta ei jäänyt seis-käskyllä paikalleen vaan siirtyi ruudun sivuun etsimään palkkaa (!). Uudella käskyllä ruutuun ja maahan, tätä ei olla harjoiteltu, mutta jotenkin sentään toimi. Loppuosuus hyvä, juuri ja juuri malttoi odottaa sivu-käskyä.

Sitten luoksetulo; seisominen meni hyvin mutta maahanmeno oli taas pelkkä niiaus ja sitten äkkiä perille saakka. Vaikka treenattiin palkattomuutta, oli pakko ottaa uudelleen ja tiukemmalla maahanmenokäskyllä.

Seuraamista –> alkoi jo vähän pinna pettää ja tuli pientä piippiä ja huolimattomuutta, jaksoi kumminkin loppuun saakka.

Kaukot–> teki vaihdot kerralla, mutta eteni vähän. Seisomisesta istumaan oli vaikea, taisi tehdä jonkun väärän vaihdon siinä kohtaa.

Tässä välissä maksalaatikot kitaan, ja paikkaamaan vielä luoksetuloa ja kaukoja. Kumpikin meni paikattuna kerrassaan hienosti.
Loppupalkaksi Huima saikin sitten Ledin kylään, olipa hyvin ajoitettu. Tarkkana tyttönä Huima tunnisti auton äänen jo kaukaa.

****

Pakko vielä merkitä muistiin semmoinenkin ihme, että Tomera haki tänä aamuna keppien sisäänmenon (ja teki kepit siis tietty myös) ihan itse muutaman metrin päästä lähetettynä. Itse jäin seisomaan paikoilleni, ja Tompalle frolicci perään keppien päähän. Vau! Sulaisi nyt maa niin saataisiin vaidettua keppien paikkaa, ja vähän ehkä lisättyäkin niitä. Aika varmasti siinä kohtaa pasmat taas sekoavat vähäksi aikaa.