Päästiin pitkäperjantaina pitkästä aikaa Peen peesissä Jankin hallille treenaamaan. Agility oli laji, ja kumpikin koira sai tehdä kolmessa pätkässä improvisaatioharjoituksia.

Huimalle helppoja lyhyitä pätkiä ja aitarivistöllä takaakiertoja ja välistävetoja. Huima oli taas tosi hidas varsinkin ekalla pätkällä, ja lisäksi keinu tuotti taas vähän vaikeuksia. Kepit on kuuleman mukaan syksystä parantuneet.

Tomppa sai tehdä lyhyttä, kivaa ja helppoa, plus vaikeista jutuista rengasta erikseen ja ratapätkällä, sekä ihan lopuksi vinokeppejä kuuden sarjalla. Tomsku oli oikein reipas, vain renkaalla alkoi vähän suupielet kääntyä alaspäin. Edelleen se on "vedettävä" renkaasta läpi, tosin yhden kerran se taisi melkein tulla vetämättä. Harjoitusrenkaalla tehtiin, se olikin tosi hyvä meille kun ei tarvitse ainakaan keskittyä siihen että tuleeko koira välistä tai ei.

Vinokepit piti tehdä hihnassa, kun ilman hihnaa Tomppa ei tajunnut yhtään mistä on kyse. Pari kertaa hihnalla avittamalla homma alkoi muistua mieleen, ja muutaman kerran Tomera pujotteli ihan mallikkaasti.

Olipahan mukavat ja rennot harkat, suurkiitokset vielä Peelle.