Eilisellä iltakävelyllä suunnattiin katsomaan joko juhlatalon kenttä oli kuivunut. Aika liejua siellä vielä oli, mutta tehtiin silti jotain. Kovin usein tuonne ei kyllä kehtaa kävellä, sen verran pahaa meteliä Huima pitää odotusvuorollansa.

Huima aloitti tekemällä kisanomaisesti putkeen seuraamista, luoksetuloa ja kaukoja. Aika hyvin se jaksoi tehdä ilman palkkaa, mutta muuten meni vähän penkin alle. Seuraaminen oli aika hyvää ja parani taas loppua kohti, luoksetulossa seisominen oli vielä ok, mutta maahan ei olisi ehtinyt mennä, ja kaukoissa tarvittiin useampikin tuplakäsky. Kaukoissa oli matkaakin enemmän kuin ennen, mutta ei varmaan vielä ihan sitä kymmentä metriä. Ennen kaukoja paikalle päräytti joku pikkupoika polkupyöränsä kanssa, ja Tomera sai slaagin. Hiukan se häiritsi sekä minua että Huimaa, pannaan sen piikkiin...  Vikasta vaihdosta Cesar-purkki taakse.

Sitten rähjä-Tomeran vuoro. Ja vaikka kuvittelin, että tokkopa se tekee mitään kun pikkupoika on liian iso häiriö, mutta Tomera yllätti ja teki vallan hienosti. Poikaa se ei enää noteerannut sen jälkeen kun irrotin sen tolpasta, ja lisäksi Tomsku taisi saada kiksejä siitä kun Huima huusi kentän reunalta haluavansa vielä tokoilemaan, ja vielä kun jouduin useaan otteeseen kieltämään sitä aika kovasti. Mikäs sen mukavampaa kuin se että toisella on epämukavaa...

Tomera teki muutamaan otteeseen seuraamista, ja pidempää pätkää kuin on ikinä ennen otettu. Palkka suusta, käännöksiä ja juoksua. Välillä hiukan irtaantui, mutta Tomeraksi kerrassaan hienosti! Lopuksi otettiin vielä liikkeestä seisomista sen mitä hihnassa sai tehtyä – varmuuden vuoksi en uskaltanut laskea Tomppaa irti niin kauan kun poika pyöri vieressä. Vikaksi vielä pieni seuraamispätkä, ja Tompallekin Cesar-palkka.

Kotona otettiin kummallekin erikseen vielä paikallamakuu. Huimalle osin piilossa, aika kolmisen minuuttia. Muuten meni hyvin, mutta kun Tomera alkoi sisällä haukkumaan ohi ajavalle autolle (!), niin Huima vastasi.   Hölmöt.

Tomeralle sitten, aikaa alle kaksi minuuttia, etäisyyttä vajaa 10 metriä, ja pari välipalkkaa. Otin varovasti kun viime viikolla oli niin vaikeaa, mutta hyvin se sujui nyt kun ei ahdistanut.