Agikurssilla oli tällä kertaa vain kolme koiraa, mutta Tomeran kanssa ei ehditty tehdä kuin viitisen minuuttia. Muut tekivät aitakuvioharjoituksen lisäksi keppejä, mutta me vinokeppiläiset passattiin se harjoitus. Aikaa meni paljon aitakuvion vaihtoehtojen pohtimiseen, neljän aidan ryppääseen saatiin lopulta kymmenkunta (!) eri vaihtoehtoa. Ja semmoinenkin konkreettinen tieto tuli, että käytännössä ihan joka paikkaan minne voi tehdä valssin, voi tehdä myös takaaleikkauksen ja persjätön. Jotakuinkin tämmöinen oli illan kuvio:
 
 
Tompan kanssa aloitettiin valssilla. Eka yrittämällä potkin Tomppaa valssatessani, toinen meni vähän paremmin. Valssi oli nopein vaihtoehto, mutta johtuiko sitten siitä että se tehtiin ekana? Sähläsin myös kummankin leikkauksen, mutta niillä saatiin homma toimimaan kaikkein sujuvimmin – vaan johtuiko se sitten hitaammasta vauhdista?
 
Lopuksi kokeiltiin vielä jaakotusta niin, että kolmannen aidan kiertämisen sijaan tultiin tokan ja kolmannen välistä. Olipas se vaikeaa kun piti lähteä Tompan kanssa yhtäaikaa, kääntyä tarpeeksi nopeasti, ja kalastella Tomppa selän takaa toiselle puolelle. Huh! Varmaan kuutisen kertaa koitettiin saada hommaa sujuvaksi, ja vikalla kerralla se meni jo aika liki sinnepäin.
 
Kohtalaisen hyvin Tomppa treenin jaksoi - vaikka ajallisesti oli lyhyt treeni, niin toistoja tuli kuitenkin todella monta.
Aika kovalle tuplatreenit taisivat silti ottaa, kun illalla kotona Tomppa sai pitkästä aikaa ihan kunnon pikkupentu-hepulin puremisineen päivineen.