lauantai

Tokoa juhlatalolla. Tompalla 14. päivä juoksua, taas tuli rähinä pihalla lojuneista puruluista, vaikka Huima ei edes huomannut koko luita. Juoksu kiristää pinnaa näemmä.
 
Tokohalut sen sijaan on palanneet taas, Tomppa tokoili hienosti. Aloitettiin neljän kapulan tunnarilla, matkaa kapuloille pari metriä. Haisteli taas ensin maata, sitten kahta vierasta kapulaa, omaa, ja toi. Jes! 
 
Sitten tehtiin irtokeppejä, kuuden kepin vinosarjaa niin että Tomera oli hihnassa ja Pee palkkasi toisesssa päässä. Meni vauhdilla joka kerta, myös vähän vaikeammista kulmista!
 
Kaukoja, muuten hyvin (istu-maa), mutta kerran nousi seisomaan kun piti istua. Lopuksi sen verran seuraamista että saatiin siitä loppupalkka. Tällä kertaa homma maistui taas, ihan kivaa seuraamista lyhyitä pätkiä.
 
Huimakin koitti tokoilla, mutta taisi olla puhki kun oli ollut koko päivän ulkona. Mistään (tunnari, kaukot) ei tullut oikein mitään, paitsi lopun seuraamisesta.
 
****
Juoksun tässä vaiheessa Tompan kauhistuksetkin ovat enimmäkseen unohtuneet. Aamulenkillä jouduttiin ylittämään silta ihan pikkutytön (5v?) vierestä, Tomppa murahti jo kauempana, mutta ohitti sievästi ja nuuskaisi vähän varpaastakin. Päivällä mentiin samasta paikasta ohi niin että joessa oli liuta lapsia (ja aikuisia), ja hirveä meteli. Vastarannalta Tomppa kommentoi menoa muutamalla haukulla, mutta muuten oli ihan nätisti. Lisäksi käytiin kahdessa eri paikassa koskessa kahlaamassa, eikä hirvittänyt yhtään! Voi näita narttuja. 
 
****
Sunnuntai
Jälkeä. Lämmintä illalla n. 25 astetta, metsänpohja rutikuivaa. Tuuli hiukan. Ikää tunnin verran, pyykkikaapissa hajustuneita kapuloita 7 kpl + välipalkkapurkki ja loppupalkkapurkki. Kulmat v, o, v, matkaa reilu 300 metriä.
 
Janaa jäljelle n. 15 metriä, ei häävi. Kepeistä löytyi 5/7 + purkki, loppupalkasta meni yli ja otin takaisin. Kaksi kolmesta kulmasta meni tosi hienosti, tokassa kulmassa meni suoraan yli mutta teki kyllä töitä löytääkseen jäljen uudelleen. Eksyi vielä seuraavalla suorallakin. Ei kumminkaan hullumpi jälki Tompalta keliin nähden (ja juoksussa!), pikku hiljaa taidetaan edistyä.
 
****
Ennen jälkeä tehtiin Huimalle kaukot ja tunnari; kaukot vähän huolimattomat ja malttamattomat, tunnari isommasta läjästä nurkan takaa hyvä! Pari stoppia lopuksi.
 
Tompalle seuraamista (aika innokasta) ja tunnari läheltä isommalla läjällä (tosi hyvä!). Ennen iltaruokaa vielä kepit + pikkupätkä seuraamista.