Otin perjantain treeneihin videokameran mukaan kun halusi nähdä sinne tänne huiskivat käteni…  Aikamoista viihdettähän siitä syntyikin – ohjaaja tosiaan huiskii, kumartelee ja jyrää, ja Tomerakin on melkoinen hattara. Illan ohjelmassa oli kaksi eri kuuden esteen harjoitusta, jotka kummatkin tehtiin kahdella tavalla. Eipä ollut meille ihan helppoa. Tällä kertaa Tomeraa ujostutti taas sen verran että ei suostunut Tiinan ohjattavaksi.


Tomppa kesti viilausta yllättävänkin hyvin, yleensä sen kanssa ei ihan noin paljoa jankata (videokameran mukaan oltiin estradilla 17 minuuttia!). Ehkä tuo toisen harjoituksen viimeinen versio on jo Tomeralle liikaa, mutta toisaalta olisi aika kiva jos saisi sille vähän lisää kestävyyttä. Eikä se näytä missään vaiheessa ahdistuneelle, vaikka lopussa olisikin jo selvästi hauskempi mennä morjestamaan muurin takana seisovaa Tiinaa.   Harjoitus olisi voinut olla vähän helpompi, noin monet epäonnistumiset kun eivät ehkä ole hyväksi – vaikka Tomppaa palkkaakin niistä, niin kyllähän se tietää että pieleen meni.


Palkkana oli ensin pallo, sitten namipurkki, ja kun lopussa alkoi hyydyttää, vedätin sitä haisulla. Ja näemmä sillä saa vähän potkua väsyneisiin porokoiriin.