Perjantaina omissa treeneissä sai toivoa mitä halutaan tehdä, ja kun ollaan kerran  keinun makuun päästy, niin sitähän me toivottiin :o)  Maksalaatikkovarustus oli hyvä, ja yhden pikkukeinun jälkeen tehtiin aika monta toistoa isoa keinua kummaltakin puolelta. Ekalla kerralla Tiinan  piti hiukan vetäistä Tomeraa eteenpäin keinun puolivälissä, mutta loput kerrat Tomppa kiskoi sinne itse. Pari kertaa se tosin vetäisi itseään myös sen verran vinoon, että putosi puolivälistä lattialle. Vikat kerrat sitten taas mentiin upeasti löysällä hihnalla.


Lopputunti käytettiin sitten keppeihin. Ensin Tompalle neljän kepin sarjaa maksalaatikkotargetilla, ja kun se kerran sujui hyvin, niin viimeinen toisto tehtiin täyspitkällä sarjalla ja keppien päässä oli odottamassa loput maksalaatikot jackpottina. Hyvästä pujottelusta hyvä palkka! 


Lauantaina
oltiin rästitunnilla aloittelijoiden ryhmässä. Harjoitus oli ihanan helppo ja vauhdikas, mikä oli loistojuttu varsinkin kun ekan kierroksen lähtö ja toisen maali oli murisevan rottweiler-häkin vieressä. Tomppaa hiukan pelotti murina, mutta heti kun itse otin sen asenteen että ei siitä tarvitse piitata, Tomerakin rauhoittui. Aika hyvää siedätystä siis!


Harjoitus oli simppeli suora jossa oli hyppy rengas hyppy ja mutkaputki. Rengas meni hienosti yksittäin tehtynä, mutta osana "rataa" Tomera meni ehkä joka kolmannella kerralla väärästä välistä. Muuten se irtosi aika hyvin ja oli reipas pikkukoira. Pari kertaa Tomera meinasi myös karata putkelta keinulle. 


Lopputunnista ehdittiin tehdä vielä keppejä, ja tällä kertaa aloitettiin suoraan täydellä sarjalla. Maksalaatikkoa taas keppien toisessa päässä, ja sitten vaan pujottelemaan. Aika monesta toistosta yhdellä jäi vika keppi pujottelematta, ja kerran se meni väärästä välistä kun lähetin sitä liian edestä. Muut kerran meni hyvin, ja vauhtia saatiin enemmän sillä että vedätin hiukan, ja kehuin koko matkan. Vika kerta meni jo aika vauhdikkaasti! Ja neiti velvollisuudentuntoinen halusi aina pujotella myös maksalaatikosta poispäin – kovin hitaasti se meni, mutta ilman käskyä etsi oikean välin ja pujotteli tunnollisesti koko keppirivistön. On se vaan aika hellyyttävä. 


Sunnuntainakin käytiin hallilla pikaisesti kun oltiin ensin käyty Ledin kanssa lenkillä. Tomera sai hetkisen katsella taas kisameininkiä, ja se tuntuu käyvän kerta kerralta vallattomammaksi. Nyt sitä pitää pitää ihan lyhyellä hihnalla kun kaikki vieraat koirat pitäisi käydä moikkaamassa. Paikalla oli kerrankin paljon tuttuja kisaamassa, joten Tomppa lensi aika pikaiseen autonperään että sain itse keskityttyä seuraamaan kisoja. Olipa aika jännittävä ykkösten hyppäri, en ole tainnut ikinä nähdä noin paljon singahtelevia rimoja ja muurinpalasia.


Tompalla oli siis kiva viikonloppu, ja sille tekee selvästi tosi hyvää tuo ilman Huimaa puuhaaminen. Huima-raasua vaan käy niin sääliksi, sillä kun ei tainnut olla ihan yhtä kivaa yksin kotona. Huima sai olla vähän aikaa pihalla lumitöissä ja pari ihan pientä lenkkiä tehtiin, muuta sen ontuminen ei antanut periksi. Varsinkaan nyt kun se vielä villiintyy pienimmästäkin aiheesta – tai vaikka aiheetta – kun on niin pitkään elbaillut. Onneksi tänään päästään selkähoitoon!