Ihan kuin Huiman toipuminen olisi vauhdittunut tiistain fyssarin jälkeen. Voi olla että selkä oikeni ja lihakset rentoutuivat, tai sitten se vaan sai muuten varmuutta liikkumiseensa. 


Lenkkeily on edelleen vähän huonoissa kantimissa pakkasen takia – aamuisin ja iltaisin ei voi juuri pissalenkkiä pidempää kierrosta tehdä, töistä tullessa ollaan sitten käppäilty parisen kilometriä. Huima pistelee menemään aika reipasta vauhtia, mutta parin kilometrin matkaan saadaan kulutettua kuitenkin puolisen tuntia kun välillä pitää pysähdellä haistelemaan ja ihmettelemään. 


Jumppapuoli sujuu myös ihan hyvin. Huima oppi aika nopsaan peruuttamaan, ja se on siitä huippukivaa. Ekat toistot sitä pitää vähän tuupata polvesta, mutta seuraavat se jo tarjoaa itse ja menee taaksepäin hirveää vauhtia. Jalkojen nostelut sen sijaan eivät ole kivoja, Huimasta varmaan tuntuu että se kellahtaa nurin ristikkäisiä tassuja nostellessa. Eiköhän sekin ala sujua kunhan polvi alkaa kantaa vähän paremmin.


Kipeä jalka on edelleen ihan näivettynyt, mutta eilen sitä hieroessa tuntui kuin siihen olisi tullut ihan vähän lihasta lisää. Tai sitten se oli vaan toiveajattelua... Tötterökuuri jatkuu viidettä viikkoa kun rupi ei meinaa millään irrota.


Sisällä Huima liikkuu jo aika varmasti eikä ole pitkään aikaan liukastellut vaikka sählää vähintäänkin entiseen malliin. Yhtenä iltana keittiöstä kuului kauhea ryminä, tiedä sitten mitä se siellä teki. Luultavasti etsiskeli ruokaa. Ja toissapäivänä Tomera ehti kiivetä kaksi kertaa Huiman selkään vaikka kuinka koitin vahtia. 


Tomeralle ei mitään uutta, parina iltana ollaan vähän muistuteltu mieleen avo-kaukoja. Onneksi sunnuntain maissa juoksun pitäisi jo loppua ja päästään taas treenaamaan!


Kun ei olla päästy treeneihin eikä muuallekaan, ollaan suunniteltu tulevaa ohjelmaa. Tompalle on tiedossa kaksi näyttelyä maaliskuulle: ensin mennään Euraan ryhmikseen ja sitten parin viikon päästä erkkariin. Kesäkuun puolivälissä onkin sitten tiukka paikka kun Tomera viedään luonnetestiin.   Huimakin on ilmoitettu erkkarissa vikaan silmätarkkiin – saas nähdä miltä sen itsediagnosoitu vanhuuden kaihi näyttää – tai näyttääkö.