Perjantain agitreeneissä saatiin valita vaikeamman tekniikkaharjoituksen ja nopean ja helpon radan (15 estettä) väliltä, ja onneksi kaikki muutkin halusivat tehdä helppoa rataa. Ensi yrittämällä hiukan kierreltiin esteitä (unohdin taas ettei Tomeraa sovi vedättää), ja lisäksi Tomera otti ja putosi puomilta. Onneksi sentään ihan matalalta, ja parin kerran yrittämisen jälkeen se uskalsi kavuta sinne uudelleen eikä lopputreeneissä ollut enää mitään puomi-fobiaa.

Tokalla kierroksella Tomera meni ihan älyttömän hienosti ja aika nopeastikin, harmi vaan kun puomin kontaktin ja keppien jälkeinen namitus katkaisi hienon vauhdin.

Kahden peräkkäin tehdyn radan jälkeen saatiin kaikki tehdä vielä yhtä aikaa  itsenäisesti mitä haluttiin, ja Tomppa pujotteli, teki puomia, sekä vähän pelkkää lätkän läppäämistä. Tomppa teki vielä nämäkin ihan innokkaasti ja tyytyväisellä mielellä, eikä se tykännyt pahaa  edes siitä että Luka kävi moikkaamassa kesken puomiharjoituksen. Ja taas se laittoi hanttiin kun sen olisi pitänyt mennä häkkiinsä.

* * *

Lauantaina meillä olikin ihan luksusluokan treenit kun käytössä oli 1800 neliötä hallitilaa vain meille kahdelle. Toivottavasti hallissa ei ole kameravalvontaa, sen verran hulvattomat treenit Tomskun kanssa  tehtiin.

Melkein koko tunti käytettiin, ja vaikka Tomppa oli ihan rätti jo puolen tunnin jälkeen niin paiskittiin loppuun saakka kun oli niin kivaa. Aloitettiin ruudulla (+loppuosaa erikseen), sitten keppejä, Aan kontaktia (kontaktit hyvät mutta ei se kyllä lätkälle osu), puomin kontaktia (jossa on paljon helpompi osua lätkälle), noutoa (ei olla ihan vieläkään siinä saakka missä jo syksyllä oltiin), pujottelua (vähän hidasta), luoksetuloa nameja heittelemällä, seisomista niin että tiputin namin Tompan eteen (toimii!), paikallamakuuta (pitkä ja hyvä), paikalla istumista (tosi hyvä!), sekä loppuun pitkä seuraaminen maksalaatikkopalkalla (hurjan hyvä vaikka Tomppa oli jo ihan puhki). Unohtuikohan jotain?

Superkiva treeni joskaan häiriötä ei nyt ollut yhtään. Taisi tehdä Tompallekin hyvää tuommoinen rento  revittely – se sai paitsi juosta paljon, myös leikkiä paljon ja syödä rutkasti namia.