Torstain agitreenit menivät taas vähän penkin alle, mutta ehkä kolmas kerta samalla viikolla oli jo vähän liikaa. Tompalla oli muutenkin varmaan vähän kurja olo kun juuri ennen treeneihin lähtöä mäkäräiset söivät sen karvattoman mahan ihan vereslihalle.  Treenit veti tällä kertaa taas Vesa.


Perjantaina oltiin Juhlatalolla tokoilemassa, aluksi Pee testasi Tompalle Taikan uutta pallolelua, ja sitten aloitettiin tekemällä käskytettynä ja palkatta luoksetulo, liikkeestä istuminen ja seuraaminen. Luoksetuloa ei olla tehty kokonaisena liikkeenä aikaisemmin kertaakaan(?), joten Tomppa oli ihan ihmeissään kun pysähtymisen jälkeen pitikin jatkaa matkaa sivulle. Pysähdys oli vähän hidas, mutta yhdellä kuitenkin pyssäsi.


Liikkeestä istuminen oli hyvä, tosin aikomuksena oli tehdä liikkeestä maahanmeno. Ennen seuraamista kysyin Tomeralta josko sillä olisi nälkä, joten se äänsi pitkin matkaa. Ihan kohtuullista seuraamista kuitenkin jos ujeltamista ei lasketa. Seuraamisen päälle palkaksi purkillinen maksista.


Sitten merkkiä; ensin lelulle, sitten hämäysvienti, läheltä ilman hämäystä ja lopuksi vielä lelulle. Luoksetulon paikkausta; koko liike lyhyeltä matkalta ja perään pelkkää loppuosaa.


Lopuksi kolmen minuutin piilopaikallamakuu käskytettynä –> muutama kehu kun makasi hyvin. 


Kotona vielä tunnari seitsemällä kapulalla: aukoi suuta useamman kapulan kohdalla, mutta otti oman.

Kotona ollaan myös muutamana päivänä muistuteltu mieleen avon hyppyä. Aluksi Tomera tarjosi sitkeästi seisomista, mutta nyt alkaa jo istuminenkin sujua.


Sunnuntaina käytiin sateisella lenkillä Jyränvuoren linkkitornilla:


Ja lopuksi valeraskauspäivitys: maidontulo on loppunut eikä luolia enää kaiveta. Ruokahalu vaan on edelleen kateissa.