Maanantai-ageissa ei ollutkaan koulutusohjaajaa, joten tehtiin omin päin edellisiltä jäänyttä rataa. Tomppa ei tullut halliin kovin mielellään, joten odotukset eivät olleet ihan kauhean korkealla. Ihan iloisesti se kuitenkin helppoa rataa teki, helpotuksena vielä medikorkuiset esteet.

Radan pituus oli vajaa 20 estettä, ja kahdessa osassa tehtiin. Unohdin taas vaihteeksi alustat kontakteilta, ja jos niistä nyt ei ihan yli hypitty niin läheltä piti. Tulisi nyt vaan ne mökkiesteet kohta että saataisiin tähän tehokuuri!

Ennen radalle menoa haettiin fiilistä putkelta, ja kun rata alkoi kolmella siksak-esteellä ja putkella, Tomppa oli sitä mieltä että hän se kyllä nämä jutut osaa. Neljä ekaa estettä se pyyhälsi hyvän matkaa edellä, selvästi sillä oli vielä mielessä hyppy- ja motivointikurssien kivat harjoitukset. Eikä vinossa olevat aidatkaan haitanneet.

Puolivälin jälkeen radalla oli yksi vaikeampi paikka mitä vähän koitettiin paikata, ja kepeistä Tomppa jätti myös ekan ja vikan välin pujottelematta. 

Ekan kierroksen päätteeksi muistuteltiin mieleen keinua ekan kerran sitten tammikuun. Ensin koitettiin ilman hihnaa maksamakkaralla kuorrutetun keinun päälle, mutta Tomera syöksyi sinne vähän turhan reippaasti ja loikkasi sitten ennen kontaktipintaa pois kun alkoi hirvittää. Otin sitten Tompan hihnaan, ja niin ei ollut mitään ongelmaa kun hidastin sen menoa hiukan. Vauhdilla se menee, saisi itse kyllä opetella hidastamaan...

Tunnin lopuksi vielä pujoteltiin –> vauhti ei vieläkään päätä huimaa mutta tekniikka on kaiketikin ihan ok ja joka väli pujoteltiin.


* * *


Tässä vielä loput hyppykurssivideot, perussarja ja yksittäishyppy + okseri. Aika iloisellehan pomppijallehan se Tomppa näissakin näyttää, ja hyppelehtii näköjään ihan hyppimisen ilosta takaisinpäinkin. 




Kummankin kurssin antia on tullut pohdituksi ja hyödynnetyksi kovasti, tuskin maltan odottaa hyppykurssin taipumispäivää.