Eilen Tomsku kävi toisen kerran

fyssarilla

, ja seuraava tsekki saakin olla sitten vasta loppusyksyllä/talvella. Koitetaan säännöllisillä tsekkauksilla pitää huoli siitä että Tomera pysyy vetreässä kunnossa. Tällä kertaa Tompasta ei löytynyt mitään sen kummoisempaa, hiukan jumitti lapojen välistä ja ihan vähän etutassuista. Tompan kyljelleen kellistäminen oli taas työn takana, mutta se rauhoittui taas heti käsittelyn alettua ja makasi koko tunnin ajan nätisti aloillaan.

 

 


Hoidon jälkeen ei saa tehdä nopeita pyrähdyksiä tai muutakaan rasittavaa, joten kun pyyhällettiin Riinalta suoraan Marttiin tokoilemaan, niin meidän oli tyytyminen häiriökontaktiharjoitukseen, paikalla istumiseen, paikallamakuuseen, seisomassa pysymiseen ja tunnariin. Missään muussa ei mitään ihmeempää, mutta olipa Tomskun vaikeaa istua kontaktissa kun P-nella pilkkoi vieressä Mummon lihapullia ja liverteli vielä niiden herkullisuudesta.  Voisiko enää olla mitään sen pahempaa häiriötä?!


Ai niin, ja illalla Tomera jäi kiinni siitä että haastoi pimeässä telkkuruudussa kajastavaa peilikuvaansa leikkimään. Taitaa Tomppa 3-vee olla omaa leikkikaveria vailla.