Ihania lämpimiä syyspäiviä ollaan saatu viettää, ja Teppo vei meidät vielä viimeisen (?) kerran rannalle:


Edelleenkään Tomsku siis ei vapaaehtoisesti ui, mutta muuten se kyllä nauttii rantaelämästä täysin siemauksin. 


Treenitaukoa ollaan pidelty, mitä nyt vähän noutohommia ollaan tehty ja vähän kepitelty. Metsässä on hauska ottaa luoksetuloa, tulee aika vikkelästi. Kurre-temppu on hyvällä alulla ja iltapainit kuuluu melkein jokailtaiseen ohjelmistoon. Ja leikin jälkeen pamahtaa usein noutokapula syliin. 


Perjantaina Tehtiin keppejä (kuuden kotipihasarjaa) niin että Pee palkkasi toisessa päässä, josta kutsuin pujottelemaan takaisin, ja sitten taas toiseen suuntaan. Jos nyt joku sanoo ettei agilityssa saa tehdä edestakaisia esteitä, niin eihän Tomsku nyt tyhmä ole, ja muutenkin on pääasia että sillä on kivaa. Jostain syystä se pujotteli Peen päähän nopsemmin – olisiko ollut vaan vähän outoa että se kutsuttiin pujottelemaan keppien "väärästä" päästä. Aika monta iloista toistoa tehtiin, ja lopettamisen jälkeenkin se vielä tarjosi pujottelua.


Koska kerran Pee on Tomskun mielestä kiva tyyppi, niin tekivät vielä muutaman noudonkin päälle. Kolmesta heitosta yksi kapula palautettiin mulle, ja kaksi Peelle. Ja mukavaa oli! 


Nouto on muutenkin alkanut maistua taas sen verran, että olen saanut pari kertaa yhdistettyä noutoon alkeellisen luovutuksenkin. Tomppa istuu vielä kauhean kauas, ja sille pitää antaa erikseen odota-käsky ettei sylje kapulaa pois ennen kuin ehdin ottaa sen. Mutta jee, nyt ollaan taas kahden vuoden takaisessa pisteessä noudon suhteen. 


Juoksua ei näy eikä kuulu, ja ollaan saatu treffailla poikia ihan varastoon saakka. Viime viikolla ehdittiin tavata Kete ja Ledi, sienestää Rudyn kanssa, lenkkeillä Nuutin seurassa (ja Taikan tietty, mutta se on tyttö) ja pulikoida Tepon kanssa. Ollaanpas oltu sosiaalisia!