Tiistain hallitokoissa oli otolliset olosuhteet ja Tomppa oli kerrankin koko treenivuoron paineetta. Toisella kentällä oli aika hiljaista tällä kertaa, ja meidän puolella oli Tapun lisäksi Tompan turvana Kete ja Ledi. Tomppa odotteli aluksi omaa vuoroaan seinässä, ja ehkä sekin teki osansa. Lisäksi se on muutenkin joutunut viime aikona pikkuisen laiminlyödyksi normaalin keskipisteenä olemisen sijasta kun Selma on kyläillyt ja koiria on pitänyt erotella. Tekee varmaan ihan hyvää.


Tomppa aloitti treeninsä ruudulla: ensin ruutuun ja palkka, sitten loppuosa, ja lopuksi vielä lähetyksiä niin että Pee palkkasi. Sitten vähän seuraamista – joka nyt ei ihan parasta Tomppaa ole viime aikoina ollut – liikkuroituna niin että joko toteltiin käskyjä tai sitten ei. Luoksetulon pysäytyksiä tehtiin seisten ja maahan mennen putken kautta, näitä vieressä ollut ruutu ehkä vähän häiriköi mutta ihan ok kuitenkin.


Tauon jälkeen Tomsku teki vielä vähän vauhtinoutoja ja juoksenteli kapula suussa. Nyt sillä on kapulaan niin suuri veto että ei meinaa irrottaa otettaan vaikka nami lentää.  Tehtiin myös pari hyppynoutoa paikkaamaan viime lauantain sähläystä, ilman perusasentoja olivat oikein innokkaita. 


Tulipa hyvä mieli Tompan hyvästä mielestä.