Tomsku on lenkkeillyt muutaman lenkin datalogger kaulassa, ja eihän se ole ollenkaan niin kova omien polkujensa kulkija kuin mitä on tähän asti kuviteltu! Täytyy vielä testata menohalut päivänvalossa, mutta iltalenkit Tomppa on ainakin kulkenut suht hyvin polulla tekemättä juuri ollenkaan pistoja metsän puolelle. Jos oma GPS näyttää kymmenen kilometrin kuljettua matkaa, niin Tomsku on taivaltanut suurin piirtein 11 km. Huippunopeus on ollut tähän saakka 31 km/h. 


Kotona Tomppa on edelleen pentupuuhissa. Pari kertaa se on ollut tottislainassa (jossa sille on opetettu seuraamista uudelleen imuttamalla, kun se on kuulemma niin huonoa ), mutta muuten ei olla tehty mitään. Selma on ollut antibioottikuurilla ja levossa, eilen naksuteltiin hiukan alustaa ja käsikosketusta sekä tehtiin luopumisharjoituksia, mutta muuten se on vaan makoillut. Saas nähdä millainen aikapommi mulla onkaan sitten huomenna agilitytreeneissä neljän päivän levon jälkeen. 


Lauantaina oltiin P-nellan kanssa HOT:in tokopäivää viettämässä. Taika pääsi treenaamaan ja Tomppa sai pesiä kotona. Päivä oli pitkä mutta oikein onnistunut, sisältäen tokonäytöksen, luennon, hyvää ruokaa ja 3 x 3 treenipätkää jokaiselle koirakolle kolmessa eri kehässä. Toivottavasti mekin päästäisiin Tomskun kanssa osallistumaan seuraavalla kerralla.