Torstain ageissa paikalla oli Selman lisäksi taas vain Nella, joten Selma pääsi ihan kunnolla töihin. Väsyminen tunnin loppupuolella näkyy aivotoiminnan vähenemisenä, mutta vauhti tai into ei yleensä lopu. Radanpätkät olivat tällä kertaa jo 8-11 esteen mittaisia eikä meille tarvinnut erikseen tehdä mitään helpotuksia – joten kyllä vain Selma kehittyy aika hurjaa vauhtia! Tiistain putkimotivointien vaikutus näkyi myös, ja sekä putki että pussi imivät tällä kertaa hyvin.


Pussista piti tehdä täyskäännös hypylle, ja jotta Selma ei olisi pyrkinyt kääntymään liian aikaisin, sille jätettiin pari kertaa namilautanen ulostulon edustalle. Kun tiedossa on namia, niin Selman on tosi vaikea keskittyä enää mihinkään muuhun, ja jokunen kerta saatiin yrittää ennenkuin kaikki neljä estettä ennen putkea tuli kunnialla suoritetuksi.


Radalla oli jokunen takaakierto ja ekan kerran myös välistäveto, mutta niissä ei ihmeempiä ongelmia ollut. Vauhtia oli ihan kivasti ja Selma hyvin kuulolla. 


Kahden radanpätkän lisäksi ehdittiin harjoitella erikseen aan kontakteja. Aika monen huonon suorituksen jälkeen Tarja laittoi alustan eteen namin, jolloin Selman katse hakeutui automaattisesti oikeaan kohtaan ja lätkän koskeminen onnistui. Aika monta hyvää suoritusta saatiin – ja mikä parasta – Selma suostui noin vain tekemään hommia myös Tarjan ohjauksessa!


Muutenkin Selma tuntui olevan leppoisalla tuulella ja verkkalenkitkin kaksin Tompan kanssa menivät aika siivosti vaikka vastaantulijoita oli paljon. Ainoastaan hallilta pois lähtiessä Selma kuumeni niin että hihnanrepimisyritysten lomassa nappasi käsivarteen. 


* * *

Muita kuulumisia loppuviikolta on Velmun saapuminen taloon, sekä Selman hieno hiihtokisa, joista molemmista juttua toisaalla. 


Selma on ottanut tulokkaan vastaan nyreästi, mutta on osannut käyttäytyä kuitenkin tosi hyvin. Tomppa onkin sitten taas ongelmallisempi tapaus, se kun ahdistuu pennusta. Velmun tullessa lähelle se kääntää päänsä pois eikä murise, mutta luultavasti kuitenkin nappaa varoittamatta jos tuntee tulevansa tarpeeksi ahdistetuksi. Mutta eiköhän sekin totu kunhan huomaa että rääpäle on tullut taloon jäädäkseen.