Tiistaina Tomppa jätettiin talonvahdiksi ja lähdettiin pelkästään malivoimin hallille. Pentu sai ihmetellä hallia ja totutella meteliin, ja Selmaa uuvutettiin taas sekä tokolla että agilla.

Tokojuttuja tehtiin Selman kanssa taas taas sama valikoima, eli ruutua, kaukoja ja metallia, sekä lisäksi alkeis-luoksetulonpysäytystä. Odota-käskyllä Selma osaa pysähtyä liikkeestä seisomisessa, joten käytetään sitä muissa pysäytyksissä, ja seis-käskyä sitten kaukoissa. Ruutu taitaa olla Selmasta jo aika kiva paikka – se meni sinne useammankin kerran myös muiden touhujensa välissä.

Agipuolelta otettiin eteenlähetyksiä kolmella aidalla, hypyltä putkeenmenoja sekä keppejä. Kepit menevät aika hyvin oikealta puolelta koukkimalla, mutta huomasin etten itse osaa hahmottaa niitä kakkospuolelta ollenkaan

Kontakteja tehtiin tällä kertaa puomilla, ja ei siitä taas kummoista tullut. Selma vaan ei osaa yhdistää estettä ja lätkää vaikka miten koittaisi, ja sitten siitä tulee epävarma kun se ei tiedä mitä siltä halutaan. Nyt yritetään kyllä ryhdistäytyä lätkäharjoitusten kanssa muuallakin kuin hallilla!

* * *

Nyt, vajaa viikko pennun taloontulosta, Tomppakin alkaa vähitellen rentoutua. Enää se ei lymyä koko aikaa toisessa päässä taloa tai pöytien alla turvassa, vaan on usein myös samassa tilassa Velmun kanssa. Jos Velmu tulee liian lähelle, se kääntää päänsä pois. Ja Velmukin on tähän asti osannut tosi hienosti hillitä itsensä Tompan lähellä.