Eilisissä treeneissä Tarjaa oli tuuraamassa Tiina, ja saatiin vaihteeksi vähän erilaiset treenit. Harjoituksina oli kolme kahdeksan esteen radanpätkää, joista jokaista tehtiin viitisen kertaa. Aika paljon tuli siis töitä tehtyä, ja kun harjoitukset olivat meidän mittapuulla vielä tavallista vaikeampia, niin ainakin ohjaaja väsähti täysin :-)  Tiinalla on koutsinhommissa paljon tiukempi ote kuin Tarjalla, ja vaikka välillä ohjaaminen teki tosi tiukkaa, onnistumiset palkitsivat ja hommassa oli jo vähän tekemisen meininkiä. 


Ihan uutena juttuna Selmalle tuli eilen jaakotus, ja lisäksi kurvaamista riitti muutenkin aika paljon. Jossain vaiheessa Selma on lakannut olemasta kiinni kädessä ja alkanut myös irrota aika hyvin.


Tiina oli sitä mieltä että juoksukontaktit saa unohtaa heti alkuunsa, ja palkata 2o2o kontakteista patukalla. Myös kuulemma ylösnousuun kannattaa opettaa oma käsky ja palkata siitä taaksepäin. Tiina muistutti myös kiinnitulokäskyn vahvistamisesta ja sen käyttämisestä myös harjoitellessa aina palkkaamisen yhteydessä. 


Selma oli koko treenin ajan aika passelivireessä – se oli innokas mutta kuulolla, ja jaksoi yllättävän hyvin tahkota koko tunnin vaikeita juttuja. Se oli myös aika siivosti treenin ajan, kerran se harhautui askelen verran pussista tullessa Tiinaa kohti, mutta tuli saman tien käskyllä palkattavaksi. Jotenkin Selma tuntui suhtautuvan muutoinkin tavallista rennommin Tiinaan vaikka olikin taas Selmalle vieras ihminen. Hyvä hyvä!

Eka harjoitus (ja pieni linssilude): 

 

 Takaaleikkaus neloselle oli päivän vaikein juttu:

 

Kolmas harjoitus tuotti molemmille kunnolla päänvaivaa. Selman eka jaakotus:

 

Ja sama homma lopun valssilla:

 

* * *

Tiistainakin oltiin hallilla, mutta siitä ei jäänyt käteen oikein mitään. Selma oli aika häiriöherkällä päällä ja kuunteli taas kovasti Velmun ja isännän ääniä käytävältä, ja muutenkin oli vähän plääh-fiilis. 


Tokopuolella Selma sai tehdä isäntänsä kanssa alokasluokan liikkeet käskytettynä läpi, ja sen jälkeen tehtiin vielä vähän metallin kantamista, stoppeja ja merkkiä ekaa kertaa.


Agijuttuina oli keppejä (ei mitään edistystä), hyppy-A-putki-radanpätkää sekä ensimmäisen kerran isoa keinua. Keinu sujui namikädellä vetämällä tosi hyvin, vaikka voi olla että Selma ei naminhimossaan edes huomannut kävelevänsä vähän kiikkerämmällä alustalla.