Selma pääsi treenaamaan agilitya ulkokentälle ekaa kertaa ikinä, kun HauHaun ulkokausi alkoi Tarjan omalla kentällä Hausjärvellä. Kenttä oli kiva ja mukavan iso, ja ryhmä meille varmaan ihan sopiva vaikka joukossa jo kisaavia koiria olikin.

Harjoitus sisälsi useampiakin aika vaikeita kohtia, joista me lopulta selvitettiin kaikki hypyillä tehdyt kuviot ihan hyvin. Vaikeuksia tuotti sen sijaan rengas sekä pimeä putkikulma, ja kontaktit jätettiin tällä kertaa kokonaan tekemättä.  Ainoalla pidemmällä suoralla kävi niin että Selma pinkoi edellä pitäen katsekontaktia, ja senhän tietää miten silloin onnistuu esteille sihtaaminen.  Mutta hyvä että vauhtia alkaa löytyä.

Selma olikin aika hyvässä vireessä varsinkin harkan alkupuolella – lauantain vauhtirata ja pelkän lelupalkkauksen käyttö on varmaan tehnyt sille hyvää. Yhden kerran se näytti sille että saattaisi lähteä hätyyttelemään Tarjaa, jolloin komensin sen heti maahan. Olipa mukavaa päästä treenaamaan kahden vuoden hallitreenien jälkeen ulos!