Hiukan vedoton Suomalainen painiottelija antaa luovutusvoiton
Ranskalaiselle vastustajalleen ensimmäisessä erässä:

 

* * *

Torstaina oli Selman Hausjärvi-agit. Kerta viikkoon -tahti taitaa saada sen käymään tavallistakin kuumempana, ja odotteluaikana se tahtoi olla aika hankala. Myös Peippo oli mukana, ja olihan se vähän hankalaa kahden puuhun kiinnitetyn kuumakallen kanssa. Peippo lisäksi hiukan arasteli lähemmäs tulevia vieraita koiria, ja tuppasi vähän rähjäämään. Otetaan työn alle...


Selma jaksoi koko treenin tällä kertaa väsähtämättä, vire oli hyvä vielä vikoillakin pätkillä. Ei se muutenkaan hassumpi ollut, ja rengasharjoituksetkin ovat selvästi tuottaneet tulosta kun Selman saattoi tällä kertaa jo kutsua neljän esteen takaa renkaalle, ja renkaan ja ohjaajan välissäkin oli vielä yksi hyppy. Takaakierto samaisen suoran päässä ei sitten heti meinannutkaan onnistua kun Selmalla oli höyryjyrä-vaihde päällä. Parin yksittäisen takaakierron jälkeen saatiin tämäkin sujumaan.


Kepit olivat verkotetut, ja Selma tekee niillä tosi hienot sisäänmenot ja muutenki pujottelee hyvällä tekniikalla. Tuntuu olevan myöskin ihan mieluinen este.


Pussi ja aa olivat vikalla pätkällä vierekkäin, ja Selma olisi näistä valinnut huomattavasti mieluummin aan. Hyvä juttu, kontaktien hinkutus ei ole ainakaan motivaatiota syönyt!

* * *

Muutoin Selma-paralla meneekin vähän huonosti. Joku ruoka-aine on ilmeisesti saanut sen allergian taas riehaantumaan, ja lisäksi huomenna on edessä hammaslääkärireissu. Hampaissa on enemmänkin sanomista, tulee varmaan aika kurja korjausoperaatio. 

* * *

Hausjärven reissussa ehdittiin piipahtaa pentujen kanssa myös jäljellä. Murkkuja oli taas, joten jäljelle tuli sännättyä kauhealla kiireellä, ja kuvaushenkilöstökin ehti paikalle vasta jälkijunassa. Käsi ojossa seisonut kameramies häirköi Peippoa aika lailla, mutta muutoin se jäljesti ihan kivasti. Vähän lisää rutiinia ja motivaatiota, niin lakkaa pienet häiröt kiinnostamasta.