Vuorokaudessa ehdittiin taas monenmoista kun kieli vyön alla painettiin. Selma ja Peippo ovat saaneet aamutokoilunsa, ja Peippo edistyy aika mukavasti. Alkaa aamuinen treenaaminen Selmallakin näkyä ainakin kaukoissa.

Peipon kanssa ollaan vanhan repertuaarin lisäksi alettu harjoitella seisomista. Se sujuu hyvin kun itse peruuttaa ja pysäyttää Peippiksen kädellä, eikä kädessä tarvitse enää olla edes namia. Tänä aamuna alettiin harjoitella myös kahden lelun noutoleikkiä, ja se sujuikin muutaman toiston verran. Olisi vaan voinut lopettaa niihin muutamaan onnistumiseen eikä odottaa niin kauan että noutaminen ei enää napannutkaan. Peippo on jo niin tottunut aamun namitottiksiin, että se hetki ei taida olla ihan paras leikkimiseen.

Eilen edettiin hiukan myös Peipon jäljen suhteen, kun tehtiin ensimmäinen jälki jossa oli vähän väliä (~10 cm) askelissa. Nameja oli viitisenkymmentä (1/askel), joten jäljestä tuli myös vähän pidempi. Ja se taisi ollakin tähän astisista Peippiksen paras jälki! Peippo imuroi jokaisen namin vauhdilla, eikä nenä noussut maasta kertaakaan.

Selma agitreeneissä harjoiteltiin ympyrällä sivusuuntaista irtoamista. Selma oli poikkeuksellisesti hirveän häiriöherkällä tuulella, ja välillä sai tehdä hommia että sai sen huomion kyttäämiseltä. Ties mistä johtui. Tunnin lopuksi tehtiin vielä pelkilteen rengasta - jossa ei tunnu olevan enää ongelmia - ja verkkokeppejä.