Vau, sehän osaa! Valepumppiksella T, M, K ja vieraileva A. Tuuli keskilinjan myötäisesti. Huimalle otettiin tällä kertaa pidempi rata; haamu, tyhjä, piilo, piilo, tyhjä, piilo ja haamu. Toisella puolella vieras maalimies ja toisella M. Molemmilla puolilla palkattiin ensin namilla (jotka nautittiin hienosti maaten), ja päälle leikittiin. Leikki kaikilla piiloilla hyvin, ja tarvitseeko sanoakaan että namitkin maistui ;-)
Pistot kaikki hyvän mallisia ja syviä, tyhjiltä tuli ensimmäistä kertaa pois kutsuttaessa. No jos ei ihan heti, mutta melkein ainakin. Ilmaisuissa ei ollut moittimista, mutta täytynee alkaa seuraavaksi hiomaan vielä luovutusta ennen takaisin kiintorullaan siirtymistä. Tyhjiltä Huima heitettiin lennossa yli keskilinjan – saatiin siis vähän risteilyntynkääkin. Ainoa miinus oli että neljännelle maalimiehelle mennessä Huiman vauhti vähän hiipui, mutta se paikkaantui hyvin kun loppuun otettiin vielä ex tempore haamu. Hallintakin alkaa olla suht sinnepäin, keskilinjalle toin Huin liinassa, lopun ajan se hillui irti. Hankaluutta tuottaa hiukan se kun siirtyvä maalimies jää metsään, Huima kun ei millään tahtoisi jättää niitä sinne.

Päälle otettiin vielä esineruutua – kaistalleella kolme esinettä, joista Hui haki kaksi. Vauhtia ei ollut nimeksikään, mutta kyllähän se töitä silti teki... Ensimmäisen esineen löydyttyä sentään vähän ripeämpi.